Dzień dobry,
Mam pewien problem z moja audi A6 C6 (2006r).
Jakiś czas temu wymieniliśmy maglownice na nową. Po kilku dniach jazdy pojawiły się stuki podczas skręcania s lewą stronę, mechanik stwierdził że to sworzeń i go wymienił. Po dwóch dniach po odebraniu auta pojawiło się pukanie podczas hamowania i puszczania hamulca, za jakiś czas zaczęła drżeć kierownica . Później zaczęło trząść całym samochodem. Po kilku dniach zaczęło coś wyć. Dzisiaj auto zaprowadzone do mechanika i informacja , że uszkodzona jest pompa wspomagania oraz pasek. Jednak zastanawia mnie czy to to jest powodem trzęsienia się kierownicy i całego auta ?. Być może diagnoza jest nietrafna. Póki co auto stoi i czeka na swoją kolej naprawy. Może ktoś ma jakieś inne pomysły ?
Układ kierowniczy audi A6 C6
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: Układ kierowniczy audi A6 C6
Anetaaudi, jeśli silnik jest włączony, auto stoi na luziei i warsztatowiec posłuchał, przytrzymał, popatrzył dokładnie (a to jest proste) to będzie 95% z tym problemem. Spójrz na podobnym temat: post429894.html#p429894
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.