Hej,
miałem dzwona i muszę wymienić przedni zderzak. Udało mi się coś znaleźć w miarę przystępnej cenie tylko, że nowy zderzak jest pod 6XPDC ,u mnie seryjne jest 4XPDC. Gdybym dokupił wiązkę pod 6X & dwa czujniki wszystko zadziała, czy w tej sytuacji zajdzie potrzeba kodowania, czy obejdzie się bez? Jeżeli ma to w ogóle znaczenie - auto 2011-2014?
Dziękuję!
Modyfikacja 4XPDC na 6XPDC - PRZÓD
- _wladi_
- Moderator
- Imię: Włodek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 190KM DDDA
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: Modyfikacja 4XPDC na 6XPDC - PRZÓD
Potrzebny będzie nowy moduł który obsłuży 6pdcMegaForma pisze: ↑19 wrz 2024, 12:48Hej,
miałem dzwona i muszę wymienić przedni zderzak. Udało mi się coś znaleźć w miarę przystępnej cenie tylko, że nowy zderzak jest pod 6XPDC ,u mnie seryjne jest 4XPDC. Gdybym dokupił wiązkę pod 6X & dwa czujniki wszystko zadziała, czy w tej sytuacji zajdzie potrzeba kodowania, czy obejdzie się bez? Jeżeli ma to w ogóle znaczenie - auto 2011-2014?
Dziękuję!
- ciesiu
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Nie tylko moduł, 6 pdc miały auta z pilotem parkowania. Także albo dasz sobie spokój albo tylny zderzak też zrobisz na 6pdc, kablologia i to nie mała, wspomniany moduł parkowania, wąski panel mmi.
już dałem sobie spokój, dziękuję, to mi wystarczy! Kupiłem zatem dwa chińskie czujniki po 20zł. Otwór zasklepiony i sprawa załatwiona. Przerost formy nad treścią...
Dzięki!
Dzięki!