Jak powyzej, po trzech tygodniach nie jezdzenia, zona zauwazyla ze tyl auta usiadl, i to bardzo mocno.
Po czym wsiadla, odpalila, i podniosla sie do tryby ktory byl wczesniej, ustawione komfort. Brak bledow.
Rozumiem ze po malu mozna sie rozgladac za miechami na tyl.
Jaka polecacie firme, oprocz tych oem. Dzieki z gory.
Pneumatyczne - tyl siada / jakiej firmy miechy?
- Wurst
- Moderator
- Imię: Em-ka
- Moje auto: Allroad C6
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Pneumatyczne - tyl siada / jakiej firmy miechy?
moja rolada - galeria --------> c6/a6-c6-allroad-3-0tdi-quattro-2007-t108134.html
- sabuk2006
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kazimierz
- Moje auto: Allroad C5
- Rocznik: 2002
- Silnik: 2.7T 250KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: Pneumatyczne - tyl siada / jakiej firmy miechy?
Witam.Wurst pisze: ↑08 sie 2024, 02:49Jak powyzej, po trzech tygodniach nie jezdzenia, zona zauwazyla ze tyl auta usiadl, i to bardzo mocno.
Po czym wsiadla, odpalila, i podniosla sie do tryby ktory byl wczesniej, ustawione komfort. Brak bledow.
Rozumiem ze po malu mozna sie rozgladac za miechami na tyl.
Jaka polecacie firme, oprocz tych oem. Dzieki z gory.
Trzy tygodnie bez odpalania silnika to długi czas, a skoro po odpaleniu uniósł się i nie ma błędów to wg. mnie nie przejmowałbym się.
Gdyby to się działo po trzech dniach to można byłoby coś tam pomyśleć. Producent Arnott ale drogie, lub jakiś tani zamiennik.
Zastanawiam się, ile takie auto z fabryki wytrzyma np. w salonie aby opaść ? Nie mam pojęcia.
Pozdrawiam.
- Wurst
- Moderator
- Imię: Em-ka
- Moje auto: Allroad C6
- Rocznik: 2007
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Paliwo: Diesel
Re: Pneumatyczne - tyl siada / jakiej firmy miechy?
W takim razie poczekamy, i zobaczymy ile teraz wytrzyma do mojego przyjazdu. Jak jestem w domu to jezdze autem codziennie, wiec nie jest to jakos problematyczne.
Najwyzej jak w robocie jestem, to trzeba by bylo odpalic raz na tydzien czy dwa. I powinno byc ok. Dzieki za rade.
Najwyzej jak w robocie jestem, to trzeba by bylo odpalic raz na tydzien czy dwa. I powinno byc ok. Dzieki za rade.
moja rolada - galeria --------> c6/a6-c6-allroad-3-0tdi-quattro-2007-t108134.html