[A6 C6] menu serwisowe MMI
u mnie jest tak samo. w każdym z aut w jakim patrzyłem nie da się wejść do VEHICLE.ceemack pisze:koledzy podepne sie pod temat odblokowalem sobie menu serwisowe wchodze do niego po kombinacji CAR+SETUP wszystko ladnie pieknie ale nie moge wejsc do jedneo z podmenu tzn. vehicle daje na to enter i nie moge wejsc wie ktos jak tam wejsc a moze macie tak samo??
-
- Forum Audi A6 / A7
instrument cluster- w tym menu można sobie zmieniać to co chcesz żeby ci się wyświetlało na FISie. Chodzi tu o np: śr. zużycie paliwa, śr. prędkość ....itdcarnivore1 pisze:Orientuje się ktoś z Was może co to jest za funkcja w menu CAR "Instrument cluster" i gdzie ją włączyć w zielonym menu serwisowym? Miałem to przed aktualizacją softu, ale zniknęło wraz z poziomem akumulatora, to drugie sobie włączyłem ale z pierwszym coś nie idzie...
U mnie też po zmianie softu to zniknęło , nie mam pojęcia jak to przywrócić.
Diesel kopci, diesel czadzi, diesel nigdy Cię nie zdradzi.
Przeróbki:
- Przyciemnienie szyb
- Panel Climatronic delux
- audio: DSP + Hifonics Bxi1206D + 2x Pb S-12
- pompa bez wałków wyrównoważających
Przeróbki:
- Przyciemnienie szyb
- Panel Climatronic delux
- audio: DSP + Hifonics Bxi1206D + 2x Pb S-12
- pompa bez wałków wyrównoważających
Ukryte zielone menu > DIAG SETTINGS > APK 0Ă01, 0x0B, 0x0C > zaznaczyć Bordcomputer, zaakceptować zmiany na dole listy, restart i powinno być.suchy998 pisze: U mnie też po zmianie softu to zniknęło , nie mam pojęcia jak to przywrócić.
Odpowiednik adaptacji modułu 07, kanał 11, wartość +16.
źródło: MMI 2G: Opis ukrytego zielonego menu na mr-fix.pl
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, 11:14 przez mr-fix.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 2.5 TDI R5
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Re: [A6 C6] menu serwisowe MMI
Według mnie jeżeli chcemy wejść w pojazd w zielonym menu to raczej uda się to z czarnym kluczem serwisowym. Nie sprawdzałem ale gdzieś coś mi się o uszy obiło i miałem sprawdzić ale jakoś zawsze coś innego do roboty jest. Pozdrawiam