Audi adaptive light
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jan
- Moje auto: A7 4G
- Rocznik: 2016
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 3.0 TFSI 333KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Audi adaptive light
Witam, zakupiłem nowe lampy do audi a7 c74g full led. Kierunki działają, dzienne długie pozycje tez. Mimo tego podczas używania kierunków pokazuje błąd kierunkowskazów przednich, oraz błąd adaptacji lamp. W czym rzecz ? Wszystko sprawne a błędy są. Wykasowanie nie pomogło.
- ciesiu
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2013
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Audi adaptive light
Bo zapewne wcześniej miałeś zwykłe żarówki w kierunkach, a teraz są ledy. To auto musi dostać informację o tym fakcie. Podjedź do kogoś z vcd-s to ci to ogarnie. Obyś nie trafił tak że przyjdzie ci zmieniać BCMTeclaf pisze: ↑11 maja 2024, 21:56Witam, zakupiłem nowe lampy do audi a7 c74g full led. Kierunki działają, dzienne długie pozycje tez. Mimo tego podczas używania kierunków pokazuje błąd kierunkowskazów przednich, oraz błąd adaptacji lamp. W czym rzecz ? Wszystko sprawne a błędy są. Wykasowanie nie pomogło.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jan
- Moje auto: A7 4G
- Rocznik: 2016
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 3.0 TFSI 333KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Re: Audi adaptive light
Właśnie sęk w tym ze były kierunki ledowe, a wymiana tego bcm jest droga ?ciesiu pisze: ↑13 maja 2024, 00:03Bo zapewne wcześniej miałeś zwykłe żarówki w kierunkach, a teraz są ledy. To auto musi dostać informację o tym fakcie. Podjedź do kogoś z vcd-s to ci to ogarnie. Obyś nie trafił tak że przyjdzie ci zmieniać BCMTeclaf pisze: ↑11 maja 2024, 21:56Witam, zakupiłem nowe lampy do audi a7 c74g full led. Kierunki działają, dzienne długie pozycje tez. Mimo tego podczas używania kierunków pokazuje błąd kierunkowskazów przednich, oraz błąd adaptacji lamp. W czym rzecz ? Wszystko sprawne a błędy są. Wykasowanie nie pomogło.