Serwis Audi Cichy
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mariola
- Moje auto: S6 C5
- Rocznik: 2019
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 4.2 350KM
- Napęd: 4WD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Serwis Audi Cichy
Poszukuję osób które zostały również pokrzywdzone przez autoryzowany serwis samochodowy Cichy. Serwisy często działają przy współpracy z innymi tak jak Krotowski-Cichy oraz Cichy-Zasada lub inne. Opisujcie proszę swoje doświadczenia z tymi autoryzowanymi serwisami. Możecie robić to w komentarzu lub we wiadomości prywatnej. Jeśli są pracownicy tych serwisów proszę również o opisanie praktyki napraw na tych serwisach, to właśnie wy wiecie najlepiej jak tam się pracuje, i jakie są odgórne zalecenia. Planujemy pozwać te spółkę i odzyskać pieniądze które przez nieuczciwe praktyki były przez nich pozyskiwane kosztem klientów. Jeśli macie takie doświadczenia lub ta spółka oszukała was jako klienta lub pracownika piszcie, te pieniądze są do odzyskania jako odszkodowanie za wyrządzone szkody.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemek
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2011
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Re: Serwis Audi Cichy
Może byś napisał sam czego złego doświadczyłeś z tym serwisem.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Magdalena
- Moje auto: S6 C7
- Rocznik: 2018
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 5.0 580KM
- Napęd: RWD
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna
W samochodzie zapaliła się kontrolka ABS. Pojechałam więc do autoryzowanego Serwisu Cichy. Diagnoza była wymiana modułu ABS oraz czujnika ABS. Oszacowali to na koszty 5000 zł. Kontrolka zapalała się tylko podczas jazdy po mokrym więc postanowiłem z nią jeździć. Po jakimś czasie podjechałam do innego mechanika i on zdiagnozował że przyczyną jest przerwana wiązka w kablu od ABS. Zlutował mi go i naprawa finalnie wyszła 60 zł. Gdybym posłuchała się doradców z ASO Cichy byłabym lżejszy o 5000 zł. Moim zdaniem celowo zdiagnozowali wymianę podzespołów żeby zapłacić znacznie więcej, co jak się finalnie okazuje nawet by nie rozwiązało mojego problemu ponieważ kabel był zerwany. I tak by mnie naciągnęli na taką naprawę. Dobrze że u nich nie robiłem, bo prawdopodobnie wcisnęli mi jeszcze do wymiany inne części.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Arek
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2010
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Ale ty tam pojechałaś, czy pojechałeś?