Witam
Proszę o podpowiedzenie czy trzeszczący głośnik nisko tonowy w drzwiach OE o numerze 4G2 035 415 mogę zamienić na 4G2 035 411 Bose? Czy tylko o tym samym numerze katalogowym bezie pasował i grał ?
Pozdrawiam
Zamian głosnika
- Atlas_1977
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Moje auto: A7 4G
- Rocznik: 2015
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: Zamian głosnika
podbije pytanko, czy te dwa głośniki wymienione mają ten sam rozmiar? aha...jeszcz ejedno jaki jest rozmiar tych przednich głośników w drzwiach. Słyszałem, że jam ma się podstawową konfigurację audio bez 3G plus to można właściwie każdy głośnik podłączyć w miejsce oryginalnego i będzie normalnie grał. Czy to prawda??
- ralen
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2013
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0.TDI 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Re: Zamian głosnika
Jak chcesz wymienić na bose, to zmień od razu całą parę (lewy i prawy).
Grać będzie, może trochę głośniej niż podstawowe głośniki i to w sumie tyle. Ładniej nie zagra, nie wiem czy jest sens.
Głośniki bose nie są tej samej średnicy co zwykłe jeżeli mówimy o przodzie. Bose posiadaja dodatkowo specjalne puszki akustyczne z bass reflexem. Jak wpiszesz w google to zobaczysz.
Grać będzie, może trochę głośniej niż podstawowe głośniki i to w sumie tyle. Ładniej nie zagra, nie wiem czy jest sens.
Głośniki bose nie są tej samej średnicy co zwykłe jeżeli mówimy o przodzie. Bose posiadaja dodatkowo specjalne puszki akustyczne z bass reflexem. Jak wpiszesz w google to zobaczysz.
Było: A4 B6 =)
Jest A6 C7
Jest A6 C7