![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) mam zastanawiający mnie problem a mojej A6 z 2004 roku. Występuje u mnie od jakiegoś czasu takie dosyć ciche buczenie przez jedną sekundę góra dwie i co kilka sekund znów się pojawia. Podczas jazdy jak i na postoju. Pierwsze mija myśl, że może to skrzynia biegów automatyczna tiptronic lub wał napędowy Quattro, ale raczej wtedy by na postoju tak się nie robiło. Nie mam pojęcia z którego miejsca dochodzi ten dźwięk. Jednak podczas jazdy bardziej się nasila. A na zewnątrz jak stoję nic nie słyszę.
  mam zastanawiający mnie problem a mojej A6 z 2004 roku. Występuje u mnie od jakiegoś czasu takie dosyć ciche buczenie przez jedną sekundę góra dwie i co kilka sekund znów się pojawia. Podczas jazdy jak i na postoju. Pierwsze mija myśl, że może to skrzynia biegów automatyczna tiptronic lub wał napędowy Quattro, ale raczej wtedy by na postoju tak się nie robiło. Nie mam pojęcia z którego miejsca dochodzi ten dźwięk. Jednak podczas jazdy bardziej się nasila. A na zewnątrz jak stoję nic nie słyszę.Bardzo bym był wdzięczny za jakąś poradę