[A6 C5] Telefon pokładowy - odbieranie rozmów
[A6 C5] Telefon pokładowy - odbieranie rozmów
Czy mógłbym prosić Was o pomoc? Posiadam w samochodzie fabryczny telefon Nokia 6091 oraz Navigationssystem Plus. Niestety, nie wiem jak odbierać rozmowy bez korzystania z klawiatury telefonu. Na panelu nawigacji nie ma żadnych przycisków oznaczonych symbolem telefonu. Dodam, że kiedy odbieram rozmowę przy użyciu klawiszy telefonu zestaw głośnomówiący działa prawidłowo.
Dzięki za odpowiedź. Miałem nadzieję, że problem tkwi jedynie w mojej nieznajomości obsługi urządzeń pokładowych Przy czym ... w dalszym ciągu nie potrafię sobie wyobrazić, że w aktualnej konfiguracji nie ma jakiegoś sposobu na uniknięcie otwierania podłokietnika.censored pisze:A no.
Kup sobie łape i adapter ten co wymieniłem. Duzo Ciekawsze rozwiazanie.
Do mamba75: niestety, nie posiadam wielofunkcyjnej kierownicy...
Serdecznie pozdrawiam
Witam - to pozostaje chyba Koledze manualana obsługa telefonu .. dziwne a jednak prawdziwe - u mnie jest "łatwiej " bo mam w kierownicy obsługę , tak samo i zmieniać biegi też moge w kierownicy .
poluje tertaz na obsługę telefonu w a6c6 - mam tam w podłokietniku simensa - czy ktoś wie jaki on ma nr pin ?
bo w nokii to 12345 ? .
a czy ktoś może mi pomóc w szukaniu instrukcji po polsku do a6 c6 ? wraz z mmi oraz szukam płyty do navi .
pozdrawiam i licże na skierowanie na właściwą drogę .
m75
poluje tertaz na obsługę telefonu w a6c6 - mam tam w podłokietniku simensa - czy ktoś wie jaki on ma nr pin ?
bo w nokii to 12345 ? .
a czy ktoś może mi pomóc w szukaniu instrukcji po polsku do a6 c6 ? wraz z mmi oraz szukam płyty do navi .
pozdrawiam i licże na skierowanie na właściwą drogę .
m75
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Hubert
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Wystarczy poszukaćmamba75 pisze:a czy ktoś może mi pomóc w szukaniu instrukcji po polsku do a6 c6 ?
a6-c6-instrukcja-pl-pdf-vt7797.htm
_profil
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2009, 22:28 przez KMS, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja się podepnę pod temat, bo mam ten sam problem z odbieraniem rozmów. Jest zamontowany adapter na Nokie 6210 (kiedyś taką miałem i na szczęście nie sprzedałem). Wkładam telefon i wszystko działa (chyba). Mogę dzwonić, mogę odbierać, rozmawiam bez problemu, ale wszystko musze wykonywać otwierając podłokietnik i wybierająć opcje bezpośrednio na telefonie. Nie mam kierownicy wielofunkcyjnej. Jak dzwoni tel, to radio się wycisza i pokazuje się na radiu napis PHONE i na FIS'ie też. Obsługa telefonu poprzez każdorazowe otwieranie podłokietnika i wciskanie guzików na klawie telefonu to kompletne nieporozumienie Czy można dokupić coś do tego zestawu (jakąś klawiaturkę do obsługi tel) i wyprowadzić na zewnątrz? Czy da się w jakiś sposób ułatwić obsługę tego zestawu? Bez wymiany na inny lub kupno całego innego oczywiście ....
--
Ignatius
Ignatius
-
- Forum Audi A6 / A7