Cześć, mam problem nie działa ACC i cała reszta powiązana, po skanowaniu oczywiście błędy wszystkiego o braku informacji.
Nie mogę połączyć sie z sekcją 3C-asysten pasa ruchu, jeśli dobrze rozkminiam to za łączenie odpowiada moduł master od martwego pola po prawej stronie czyli za pasażerem ?
Podpowiedzcie bo powoli rozkładam ręce, sprawdziłem dzisiaj styki itp. i wygląda okej, jesli to moduł to czy zawsze występuję ten numer 4G0907566M nie mam już dzisiaj dostępu do auta a chciałbym go zamówić.
S6 C7 2013r. wer. USA.
Jeśli ktoś miałby schemat będę wdzięczny, będę mógł sprawdzić miernikiem kable.
Pozdr.
Problem z ACC, nie widzi 3C w vcds.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemek
- Rocznik: 2012
- Moje auto: S6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0TDi CLAB 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Re: Problem z ACC, nie widzi 3C w vcds.
Sprawdzałem wtyczkę od mastera i są na niej napięcia, za to na wtyczce od slave już ich brakuje, ale przejście po kablach jest na wtyczkę slave sprawdzałem w teście diody\zwarcia miernika.
Aktualnie jest tam 4G0907566D czy można zastąpić go 4G0907566C według katalogu niby się zamieniają ale jak jest w rzeczywistości ?
Aktualnie jest tam 4G0907566D czy można zastąpić go 4G0907566C według katalogu niby się zamieniają ale jak jest w rzeczywistości ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemek
- Rocznik: 2012
- Moje auto: S6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0TDi CLAB 204KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna
Nie mogę edytować posta więc pisze kolejny, zmieniłem moduł master i system ożył, jednak mam błąd 01517 czyli rozpoznawanie przyczepy, nie posiadam haka więc muszę zmienić kodowanie, czy ktoś wie na jakie ?
- Witold11
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Witold
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
Zmień kodowanie na takie jakie miałeś na starym module.Jesli robiłeś kiedykolwiek Autosan auta to powinieneś mieć zapisane kodowanie