Od dłuższego czasu, a raczej od zakupu
https://naforum.zapodaj.net/f4b4681a9244.jpg.html

Przejrzałem kostki i ta przy stronie kierowcy miała przecięte dwa kable na szybko skręciłem je, ale to nie pomogłobgroni pisze: ↑01 lip 2022, 17:25Aby upewnić się, najlepiej podmień je miejscamy.
Albo zczytaj z innym softem i upewnij się, że aplikacja czyta poprawnie parametry silnika.
Również możesz multimetrem ustawionym na 0.00 do 1 V możesz spróbować sygnał zczytać z wtyczcie sondy.
Najprędziej kup starą używaną i podmień tam gdzie sygnał stoi bez zmian. Strona 1 to strona pasażera, strona 2 to strona kierowca.

Te wycięte kable po ktorej strony silnika byli?polska77661 pisze: ↑01 lip 2022, 21:43Przejrzałem kostki i ta przy stronie kierowcy miała przecięte dwa kable na szybko skręciłem je, ale to nie pomogłobgroni pisze: ↑01 lip 2022, 17:25Aby upewnić się, najlepiej podmień je miejscamy.
Albo zczytaj z innym softem i upewnij się, że aplikacja czyta poprawnie parametry silnika.
Również możesz multimetrem ustawionym na 0.00 do 1 V możesz spróbować sygnał zczytać z wtyczcie sondy.
Najprędziej kup starą używaną i podmień tam gdzie sygnał stoi bez zmian. Strona 1 to strona pasażera, strona 2 to strona kierowca.
zastanawiam się tez czy ta apka nie leci w balona bo po odpięciu jednej jak i drugiej kostki napięcie dalej było na tej jednej niby sprawnej
multimetru nie posiadam