Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Proszę was o pomoc

Off Top, linkownia, ciekawostki, przywitania, pogawędki niezwiązane z 'techniczną stroną' forum Audi A6 / A7.
Audi2020
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Piotr
Rocznik: 2004
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.4 170KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG

Proszę was o pomoc

Post autor: Audi2020 » 20 cze 2022, 16:23

Witam was,przychodzę z nietypowym pytaniem dla nie których może być głupi dla niektórych nie,ale przejdę do rzeczy, mam audi a6 c6 2.4 quattro 2005 lpg
Chodzi o to że nie wiem dokładnie co mam z nią zrobić
Bo ogólnie ta instalacja gazowa co jest założona była gdzieś pod granica zakładana i jest to bardzo stara instalacja gazowa i mało kto chce ja serwisować,u mnie w okolicy prawie nikt nic nie zrobi oprócz wymiany filtrów, i samochód ma problemy z odpalaniem w najbliższym czasie będę samochód dawał do elektromechanika bo to najprawdopodobniej coś z elektronika jest zrobione info od 3 mechaników, i plusowy kabel od akumulatora się nagrzewa, jeden mechanik napisał mi żebym sprzedał te auto w <font color='red'><b>censored</b></font> bo dużo kasy wydam,ale z drugiej strony samochód mi i mojej kobiecie się mega podoba jeżeli chodzi o wyposażenie jest idealne pod nas wszystko jest to co byśmy chcieli samochód ma trochę mało mocy ale ja nie potrzebuje rakiety jest w miarę okej, i każdy mi odradza zostawianie jego a bo rozrząd drogi ( był wymieniany 5 lat temu a jeżeli chodzi o km to około 90tys) i że drogi silnik w utrzymaniu, wiadomo każdy ma takie auto na jakiego go stać, nie mam problemu co jakiś czas wydać kasę na naprawdę ale wiadomo jak się sypnie wszystko naraz i koszt wyniesie jednorazowo 10tys to wiadomo ze będzie lekki problem, a nawet jak bym chciał go sprzedać to nawet jeżeli dołożył bym coś do tej kwoty za ile bym go pogonił to i tak nie ma w tym budżecie samochodu który chociaż trochę by nam odpowiadał,i pytanie do was waszym zdaniem opłaca się ładować kasę w ten samochód wiadomo samochód stary ale nasz wymarzony i idealny pod nas, a chodzi też o to że byśmy chcieli trochę oszczędzić a jak będzie miesięczny wydatek na naprawę auta kilka tys to wiadomo ze trochę słabo. Jak waszym zdaniem wyglada cenowo utrzymanie takiego auta może głupi temat ale proszę o opinie wasza,dziękuje wam bardzo pozdrawiam

Slavo5657
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Sławek
Rocznik: 2006
Moje auto: Allroad C6
Nadwozie: Liftback
Silnik: 4.0 V8 560KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel

Re: Proszę was o pomoc