Pojawiły się mapy 6.34.1 na rok 2022 . Oczywiście wszystko jest jak ostatnio, więc wklejam tylko linki do map, a resztę można pobrać ze starszego tematu z mapami. Jeśli ktoś ma wrzucone ostatnie mapy, to aktywacja nie jest potrzebna. W razie czego odpowiedni aktywator jest pod linkiem "RESZTA" oraz w folderze z mapami. Pobierać można przez JDownloader 2, MEGAsync (polecam), przeglądarkę (jeśli pozwoli) lub inny program wspomagający pobieranie.
Cała instalacja trwała standardowo niecałe 3 godziny razem z usunięciem błędu 03276 . Pojawiały mi się błędy przy dużych plikach, ale wystarczyło klikać "Retry" i szło dalej. Dodam, że miałem problem ze sformatowaniem karty przy użyciu zalecanego programu (odmowa odczytu) i zrobiłem pełne formatowanie z wykorzystaniem narzędzia DISKPART wbudowanego w system. Ostatnio też miałem te błędy, więc w moim przypadku nie było znaczenia, czym robiłem formatowanie. Kopiowałem na kartę narzędziem ROBOCOPY .
Dodano po 8 minutach 11 sekundach:
Jak tylko pojawią się inne źródła, to wrzucę je do pliku z linkami do map oraz napiszę posta z tą informacją.
Dla bezpieczeństwa warto podłączyć akumulator pod prostownik, bo przez te 3 godziny może paść i będzie wtedy problem.
Błąd wynika z problemu odczytu dużych plików z karty pamięci przez czytnik w MMI. Można próbować z inną kartą, ale wystarczy wybrać "Retry" i leci dalej.
Witam. Również posiadam nowe mapy 6.34.1 do MMI 3G High i MMi 3G Plus. Jeśli ktoś woli pobierac z Chomika to proszę o to linki.
Wgrywanie tak jak poprzednio z dwoma błędami ale proszę się nie przejmować i nacisnąć RETRY a aktualizacja pójdzie dalej. Jeśli mieliście wgrana poprzednia wersje to nie trzeba wgrywać aktywatora bo jest ten sam i powinno ruszyć po wgraniu samej mapy
Info dla autora tego postu ... zakałdałem swój post z linkami do Chomika ale post został usunięty pewnie dlatego ze zdublowany temat wiec pod piełem się do tego tematu z innymi linkami
Witam.
Audi kupione od Niemca, mam takie pytanie czy tym bazowym oprogramowaniem spolszcze sobie odrazu menu radia przy okazji podniesienia wersji oprogramowania i wgraniu map?
Moja wersja: HNav_EU_P0022_D1
Data base 8R0060884J ECE 5.10.15
I czy mogę odrazu wgrać tą najnowszą wersję na te moją starszą?
Witam. W moim Allroadzie C6 z 2007 roku mam wersję mediów EUROPA_10600_2413 i wersję bazy danych EHE622/20160607022829, Czy wie ktoś może jaka jest najnowsza aktualizacja do tej nawigacji? Z góry dziękuję
ma ktoś inny aktywator pewny do mmi 3gp bo ten co tu jest nie działa ?
Jade ulicom opony asfalt drom pingwiny jak zobacza audi na zawał umra hej Julian Julian on twardy jest jak głaz jedziemy Panie ciut za wolno trzeba wcisnąć gaz