Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Dziwne usterki drzwi oraz wlan (WiFi)

Elektryka
ODPOWIEDZ
dziuso27
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Jaroslaw
Moje auto: A6 C7
Rocznik: 2013
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 TDI 136KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Dziwne usterki drzwi oraz wlan (WiFi)

Post autor: dziuso27 » 30 sty 2022, 02:32

Witam serdecznie..
Od 2 tygodni jestem posiadaczem a6 c7 2.0tdi, rok 2013.
Od dosłownie 3 dni auto jest używane (czekałem na zarejestrowanie) i odrazu zaczęły się pokazywać usterki. Dodam że mieszkam w DE i kupiłem je z 1 ręki od starszych państwa.. U nich działało wszystko (hotspot nie sprawdzałem).
Do rzeczy..
Przestało działać podświetlenie zapalniczki i popielniczki..
Następnie uchylanie szyb z kluczyka.. Tu okazało się że tylna prawa szyba zacina się.. Opuszcza i podnosi tylko po kawałku.. Po naciśnięciu przycisku o pół centymetra.. Chciałem zaprogramować przyciskiem żeby zjeżdżała i podnosiła się po 1 naciśnięciu, ale przestała reagować. Przycisk klika szyba nie drgnie....
Na drugi dzień nagle padł w tych drzwiach centralny.. Tzn.zamykam auto.. Wszystkie drzwi zamknięte oprócz tylnych prawych.. Parę razy sprunowalem i nagle przestały się otwierać z zewnątrz.. Nie słychać już kliknięcia centralnego....
Kolejna ciekawostka, która wystąpiła to problem z hotspotem WiFi. Telefon go znajduje. Więc postępuje hak w normalnym podłączeniu WiFi.. Wpisuje hasło z mmi i na telefonie komunikat że błędne hasło.. Zmieniam więc hasło na własne ale dalej to samo. (na różnych telefonach ten sam problem). Czy te usterki tak nagle to przypadek, czy jakiś standard w A6? O co chodzi.. Najciekawsze że pewien gość ma to samo w A8,jak się dowiedziałem na grupie na fb.. Co Wy na to? Pozdr.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C7 (2011-2018)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl