BLAUIA 11S
4B0035192LX
7612001679
BNO881
Wujas prosił o pomoc, na odległość ciężko to zrobić, ale ktoś tam spisał mu te oto numerki z radia. Czy jest ktoś w stanie zidentyfikować czy jest to navi typu dx lub non-dx ?
Oraz czy jest na cd czy dvd ? Jeśli jest na dvd to odczyta mapki z również nagrane na cd ?
Wyczytałem że od początku '99 były montowane już dx, ale wolę spytać dla pewności

Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale nawigacja non dx wyświetla się na konsoli zegarów, a dx w okolicach środkowej konsoli ?
Dla porównania:
http://navigation.teleatlas.com/en/shop ... di/a6/2000
Czy jest to najprostszy sposób na rozróżnienie tych nawigacji ?
Dodam że wujas próbował szukać informacji nt wersji sprzętu jak i softu, ale po wybraniu opcji bodajże Info wuj mówił że nic się nie dzieje. < wzorowałem się na Tym temacie ale podobno nie ma tam przycisku ze strzałką w dół...
spróbuję jeszcze przytrzymać 3 i 6, tak jak w MFD - o ile takowe będą :D
Dostęp do audiczki będę miał tylko dziś po południu i spróbuję jeszcze poszperać w opcjach, więc prosiłbym obeznanych w temacie o wytknięcie mi tego, co pominąłem w moim planie dobrania odpowiednich map do sprzętu :D
P.S. Ocb z tymi skrótami RNS, BNS, MFD i innymi: DX-V, DX-N, DX-R 5, DX-R 52, DX-R 70, DX-R 4 ?