venom5555 pisze: ↑07 lis 2021, 20:10Auto jak najbardziej ok...tylko dlaczego akurat wybrałeś tego producenta tarcz i klocków ?
Zaistniał kilka lat temu pod niemiecką nazwą Otto Zimmerman i na tym wszystko co o nim wiadomo...jak weszli na rynek nic nie można było znaleźć o tej firmie - żadnej historii prócz zarejestrowanej firmy w Niemczech.
Wolałbym wybrać do tak mocnego samochodu jednak coś markowego..Ale to tylko moje zdanie
PS Ten skina na drzwiach masz oryginalny czy sam to sobie zafundowałes ? Ciekawie to wygląda![]()

Klima jak narazie zostaje tak jak jest mi nie przeszkadza może w przyszłości pomyślę nad wymianą na ten czas priorytetem dla mnie jest utrzymać auto w jak najlepszej kondycji i podniesienie mocy na ok 400km z czasem przyjdzie czas na duperele jak klima

Jestem tego samego zdania tak jak pisałem mi to nie przeszkadza a priorytety mam inne chociażby moc czy koło na sezon letni fakt auto nie posiada wszystkiego co było dostępne w tym modelu ale dla mnie najwarzniejszy był stan auta przy zakupie a ten był niemal idealny do tego w czasie gdy szukałem auta w niemcowni było dostępne tylko 7 szt w kolorze nardo grau na całe niemcy z czego dwa w okolicy 100km od mojego miejsca zamieszkania przy czym gdy oglądałem moje obecne auto drugi się sprzedał.