Witam od jakiego czasu miesiąc dwu wyskakują mi dwa błędy p17d800 i p17 cf 00 i stand zębatka która po zgaszeniu gaśnie opis jazda mozliwa z ograniczeniami i rzeczywiście ogranicza moment obrot ale może i dobrze
Olej na czas zmieniany mam przebieg 146 tys aso dwa razy były wymieniane wiązki od mechatroniki
Zaczoł poszarpywac i jak się rozgrzeje skrzyni trasa może Ok 100 km to jak wkładam z d na p i p na d to szarpie jak również jak rozgrzana przy zatrzymaniu się tez szarpnie uderzy . Oraz takie ślizniecie jakby jak zredukuje i chce wejsc nast bieg bo leci na oboroty i opóźniania zmianę
Sprawdzałem vcds tel oleju skrzyni po 100 km i jest 93 wiec chyba Ok
Zrobiłem adaptacje udała się przeszła ale nic nie dało
Co zrobić z tym wywalić olej z filtrami czy oddac na większy remont ?
Czy tos miał taki problem
PoZdr
Słynne stronik 2 błedy
- Łukasz_1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2011
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: Słynne stronik 2 błedy
Siemano,
Łączę się w bólu u mnie P17D0 00 [044] slippage too high a drugi P060A 00 [109] internal control module - processor Performance Monitoring i kiedy chce przyspieszyć to żółta zębatka i ograniczenia momentu. Ja szczerze sądziłem że wymiana zestawu sprzęgieł pomoże...
jak coś będziesz wiedział napisz proszę. ale tuytaj chyba posypała się cała mechatronika...
Łączę się w bólu u mnie P17D0 00 [044] slippage too high a drugi P060A 00 [109] internal control module - processor Performance Monitoring i kiedy chce przyspieszyć to żółta zębatka i ograniczenia momentu. Ja szczerze sądziłem że wymiana zestawu sprzęgieł pomoże...
jak coś będziesz wiedział napisz proszę. ale tuytaj chyba posypała się cała mechatronika...
- Edddisz
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Emem
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2011
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TDI 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: Słynne stronik 2 błedy
Te wasze przebiegi to grubymi nićmi szyte muszą być...