[C5 2.5TDI AFB] ON dostaje mi się do oleju
-
- Forum Audi A6 / A7
[C5 2.5TDI AFB] ON dostaje mi się do oleju
witam , po wymianie oleju po przejechaniu 1000 km w tym 300 km z lawetę na haku zauważyłem że poziom oleju wzrósł a olej rzecz jasna zrobił się rzadki jakim cudem (którędy) ON się tam dostaje , CO ROBIć POMOCY
!

A jestes pewnien iż ON sie dostał do oleju w silniku ?
wyrównaj stan - obserwuj czy znowu wzrasta ! bo... w mojej BMW po wymianie wchodzi podobno 5 litrów i tyle wlałem było max , a jak pojezdzilem troche to wzrosło do gdzieś 5 milimetrów nad max ? ale wyciaglem do stanu max zrobilem juz 5 tys km i caly czas trzyma tak samo - czyli nie wzrosło !
ale bmw to nie audi :mrgreen:
któredy ? - hmm w BMW NA POMPIE WTRYSKOWEJ LECI USZCZELNIENIE wtedy ON leci do oleju w silniku , ale w audi
nie wiem - koledzy napewno powiedzą 
wyrównaj stan - obserwuj czy znowu wzrasta ! bo... w mojej BMW po wymianie wchodzi podobno 5 litrów i tyle wlałem było max , a jak pojezdzilem troche to wzrosło do gdzieś 5 milimetrów nad max ? ale wyciaglem do stanu max zrobilem juz 5 tys km i caly czas trzyma tak samo - czyli nie wzrosło !
ale bmw to nie audi :mrgreen:
któredy ? - hmm w BMW NA POMPIE WTRYSKOWEJ LECI USZCZELNIENIE wtedy ON leci do oleju w silniku , ale w audi

-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7