Pojawiły się mapy 6.33.1 na rok 2021/2022 . Oczywiście wszystko jest jak ostatnio, więc wklejam tylko linki do map, a resztę można pobrać ze starszego tematu z mapami. Jeśli ktoś ma wrzucone ostatnie mapy, to aktywacja nie jest potrzebna. W razie czego odpowiedni aktywator jest pod linkiem "RESZTA". Pobierać można przez JDownloader 2, MEGAsync, przeglądarkę (jeśli pozwoli) lub inny program wspomagający pobieranie.
Do wypakowania należy użyć najnowszego WinRARa 6.02. W paczce jest soft K0257_6, ale jak ktoś ma spolszczony soft i/lub lektora, to niech czasami nie robi aktualizacji softu, bo straci język polski.
EDIT:
Cała instalacja trwała standardowo niecałe 3 godziny + usuwanie błędów . Tak jak ostatnio, nie trzeba aktywować map, gdy robi się update z poprzedniej wersji.
Mapy siedzą w aucie wszystko bez żadnych błędów, niecałe 3 godziny
Mat, w paczce z mapami znajdują się też pliki z aktualizacją HNav_EU_K0257_6_D1, czy warto ją wrzucić do auta?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dodano po 4 minutach 38 sekundach:
Po wrzuceniu map pojawia się tylko jeden błąd w sterowniku 5F, czyli 03276, który łatwo usuwa się za pomocą kalkulatora albo przy pomocy funkcji XOR.
Witam wszystkich
Posiadam już też nowa mapę w wersji 6.33.1 do mmi 3G High oraz mm 3G+ (2021-2022).
Dla uproszczenia i chętnych wrzucam link do mojego chomika gdzie znajdziecie tez poprzednie wersje map oraz firmware i aktywatory a nawet trochę więcej ciekawych rzeczy do audi. Mapa wgrana i testowana co potwierdza zdjęcie zamieszczone
Link do mapy 6.33.1 mmi 3G High:
Mam problem w 3g high, soft 257, mapy wgrane, wcześniej zrobiony format partycji. Po wgraniu aktywatora mapy po kilku minutach się blokują, aktywator sprawdzony z w/w linku, w innej 3gh wgrywałem i działa. Następnie usuwałem aktywator kartą "Activator Uninstaller" wyskoczył komunikat że poprawnie odisntalowano, następnie ponowna instalacja aktywatora i komunikat ze poprawnie zainstalowano, po resecie za kilka minut mapy się blokują. Następnie znowu wykasowałem mapy wgrałem na nowo i aktywator - to samo. Jak to ogarnąć? aktywator gdzie zapisuje info o licencji, w eproom? Nie wiem czy podmienić wsad eprom z innej mmi i skopiować cp, albo może na nowo cały soft. Jak usunąć całkowicie wgraną licencję aktywatorem i ponownie wgrać?
Witam wszystkich
Posiadam już też nowa mapę w wersji 6.33.1 do mmi 3G High oraz mm 3G+ (2021-2022).
Dla uproszczenia i chętnych wrzucam link do mojego chomika gdzie znajdziecie tez poprzednie wersje map oraz firmware i aktywatory a nawet trochę więcej ciekawych rzeczy do audi. Mapa wgrana i testowana co potwierdza zdjęcie zamieszczone
Link do mapy 6.33.1 mmi 3G High:
Link do mapy 6.33.1 mmi 3G+:
(dorzucę w ciągu 24h)
Pozdrawiam i miłego wgrywania
Ty mi lepiej powiedz że te spolszczenie, które masz na chomiku nie wysypią mi systemu bo nie wiem czy pobierać czy to plik, który ma mi położyć jednostkę :D