Panowie i Panie tylko przypomnę o wspolnym wyjezdzie jak ktoś jest zainteresowany
-- 25.04.09 WIELKI ZLOT W WYRAZOWIE -- Wspólny wyjazd z Katowic
Zbiórka godzina 12.00-12:15 na CH 3 Stawy pod GO SPORT. Wyjazd ekipą punktualnie o 12:30
(dojazd we własnym zakresie, poza ekipą oczywiście możliwy. Od nas np 2-3 auta podpinają się pod ekipe w siewierzu
witam mam pytanko odnosnie wielkiego grilowania czy grile beda czy zabierac swoje bo rozumiem ze kwestia plastków przypraw i sosów mamy zalatwiona aha i czy mamy jakis punkt zbiórki tam na miejscu pozdrawiam i do zobaczenia
co do grilla to jest jeden wielki metrowy grill. ale ja np biore swojego :P
na miejscy zbieramy juz sie na placu koło toru
mu wyjezdzamy o 12.30 z katowic,
w siierwierzy okolo 12.50-13 bedziemy i tam podpinaja sie 2 auta i jedziemy daaalej
witam impreza udana kto nie był niech załuje fotki dodalem juz do albumu mam ich wiecej wiec jezeli ktos by chcial to wysle jakies filmy tez sa i prosba gdyby ktos mial jakies fotki lub filmy z moja C6 to prosze o wiadomosc pozdrawiam
no widzę Bartek, że grupa śląska napiera ostro i imprezy coraz bardziej sie rozrastają !
Audi A6 Avant - sportowe kombi
Przekręcamy kluczyk i do uszu dolatuje przyjemny pomruk silnika...
Wciskamy pedał przyspieszenia i niewidzialna siła wciska nas w fotel - bardzo wygodny fotel ... :-D