Drogi kolego, osoby u ktorych bylo auto skupili sie na tym co piszeszbigjasiu pisze: ↑12 mar 2021, 09:30czyli nie masz takiego samego błędu jak kolega wyżej napisał!!! a to duża różnica w rodzaju błędów... kolega ewidentnie ma problem między kamerą w szybie a modułem rozpoznającym znaki i tego bym się trzymał!! Jeżeli to są jedyne błędy jakie podał. Na błąd acc może wpłynąć wiele modułów!!! od wadliwej anteny gps, po czujnik ABS w kole... dlatego ważne jest poprawna diagnostyka (skan błędów), one ograniczą pole do poszukiwań usterek. Jak napisałeś wcześniej, że auto było u dwóch fachowców od audi, nie neguję ich umiejętności, ani wiedzy. Powiem tylko, że takie pierdoły są tak czasochłonne w poszukiwaniu usterek, że szok!!!! a po pół dniówce okaże się że np. problemem był przetarty przewodzik który wystarczy tylko przelutować i będzie banglało!!! i jak tu wycenić pracę, na godziny!? Jak klient usłyszy że problemem był przetarty przewodzik a ty chcesz 400 zł za pracę...
Gdyby auto było u mnie, skupił bym się w pierwszej kolejności na przewodzie (podmianie) kamera-moduł, później sprawdził bym wszystkie przewody wychodzące z kamery w lusterku (zasilanie, masa cany itp), na samym końcu, to samo bym próbował ogarnąć od strony modułu rozpoznającego znaki.

Nie sadzisz ze jezeli bylby to przewod to problemu by nie bylo po podmiance na drugi ?
Nie posiadam rozpoznawania znakow, mam tylko aktywny tempomat