Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Audi SS użytkownik oszust

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
mat1324
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Mateusz
Rocznik: 2011
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 TDI 233KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Re: Audi SS użytkownik oszust

Post autor: mat1324 » 08 lis 2020, 22:43

Zawsze w dziale ogłoszeń dodajemy odpowiednią notatkę o podanej poniżej treści:
Ostrzeżenie!
Aby zminimalizować ryzyko, zanim dokonasz transakcji upewnij się, że osoba, która oferuje Ci sprzedaż części, jest tą, za którą się podaje. Pamiętaj! Nigdy nie wpłacaj pieniędzy 'z góry' komuś, kogo nie znasz! Takie transakcje należy finalizować za pośrednictwem portali do tego stworzonych.
Uwaga!
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowości w sprzedaży. Nie jest także stroną w sporach. Wszelkich praw należy dochodzić za pomocą odpowiednich mechanizmów na portalach aukcyjnych.
Wszystko odbyło się poza forum, bo przez wiadomości prywatne oraz smsy, więc tym bardziej forum nie odpowiada za tę sytuację. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i dojdziecie do kompromisu. Na tę chwilę zakazuję odpowiadania w tym wątku oraz drugim skierowanym w drugiego użytkownika. Jak się wyjaśni sprawa, to moderator/administrator odblokuje tematy i będzie można napisać jak się sprawa zakończyła. O tym proszę najpierw poinformować mnie lub innego admina. Jeśli któraś ze stron będzie tworzyć kolejne posty/tematy związane z tą sytuacją, to dostanie bana na tydzień. Radzę nie ryzykować, bo skończy się na całkowitym usunięciu konta.

Zablokowany

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl