Pojawiły się mapy 6.31.1 na rok 2020/2021 dla 3GH . Oczywiście wszystko jest jak ostatnio, więc wklejam tylko linki do map, a resztę można pobrać ze starszego tematu z mapami. W paczce z mapami jest aktywator, ale jeśli ktoś ma ostatnie mapy, to aktywacja nie jest potrzebna. Instalacja zajęła ok. 2h 40m przy użyciu karty Samsung Evo Plus + usunięcie błędu 03276. Mapy 3GH po wypakowaniu zajmują 27,2 GB i spokojnie mieszczą się na kartę 32 GB (w moim przypadku zostało jeszcze 2,5 GB wolnego miejsca).
Do wypakowania należy użyć najnowszego WinRARa. Mapy najlepiej pobierać za pomocą programu, np. JDownloader 2 .
Dodano po 17 sekundach:
Dodałem również plik dlc do JDownloadera z linkami na uploaded.net/uploaded.to. Oczywiście do pobierania z tego hostingu warto mieć konto premium. Mogę udostępnić linki do innych hostingów, ale wydaje mi się, że te są wystarczające.
Już pobieram! ale musiałem kupić premium na jdownloadera bo na mega pobierałem 2 dni i na koniec wybiło mi błąd
Dzięki za udostępnienie i dam znać czy u mnie śmiga
Wystarczyło założyć darmowe konto na mega.nz i wklepać je do JDownloadera . Następnie wybrać maksymalną ilość pobieranych części na plik na 20, a liczbę równocześnych pobrań np. na 2 lub 3.
Pierwszy raz będę próbował zaktualizować mapę w MMI 3G HIGH i teraz mam takie pytanie , w jednostce mam wsadzoną kartę pamięci z mapami, czy wystarczy jak wyciągnę kartę z jednostki i stare pliki z karty przeniose do dysku w laptopie , wrzucę nowe pliki z mapami na kartę i wsadze do jednostki to aktualizacja zadziała
Czyli jak mogę w najprostszy sposób zaktualizować mapę aby niczego w MMI nie uszkodzić Szukałem na forum jedni piszą , że wystarczy plik z forum przerzucić na kartę SD i z systemu zrobić aktualizację.
Inni piszą , że trzeba w zielonym Menu usunąć starą mapę i wgrać nowy update. To w końcu jak to powinno się odbyć
Czy istnieje jakaś instrukcja Łopatologiczna jak najprostszym sposobem zaktualizować mapę??
Znalazłem instrukcję na forum w języku angielskim ale ja z anglika jestem noga .
Ściągasz mapy, kopiujesz na odpowiednio sformatowaną kartę 32 GB, wsadzasz ją do pierwszego slotu jednostki MMI w schowku, odpalasz czerwone menu i rozpoczynasz aktualizację, która trwa dobre 2,5 godziny.
Czy mogę użyć karty którą mam obecnie w schowku w 1 slocie i ją sformatować , czy lepiej nową kartę??
Rozumiem, że wszystkie pliki mam rozpakować i przerzucić na kartę pamięci??