Qris pisze:o devilach było już, nawet foty masz na forum. SZUKAJ
szukalem i troche tego bylo ale nie doczytalem jak to swieci w nocy,wiec moze ktos mi pomoze.
Te reflektory!siwy2326 pisze:doradic co bedzie dobrze swiecic i wygladac
Problem jest taki, że jak trafisz na świadomego policjanta z drogówki to tracisz dowód, ale póki co jest takich niewiele. Jakość... Tyc to coś podobnego do Depo, więc tragedii nie będzie, ale i tak wolał bym oddać swoje stare oryginalne reflektory do regeneracji i przy okazji otwarcia reflektora pomalował go w środu na czarno.B@rt pisze:W moim przypadku pojawia sie problem gdyz lampy nie sa przystosowane do instalacji xenonowej a do zwyklejCiekaw jestem jak jest z ich jakoscia wykonania.
Zależy kto co chce osiągnąć. Dla mnie zawsze na pierwszym miejscu była jakość świecenia, a dopiero potem wygląd. Może i dlatego mając zwykły reflektor pierwsze co ja bym zrobił, to wymienił tą słabą soczewkę Helli na jakiś wyrób Stanley'a.Peter86 pisze:bez osprzętu??! No i fajnie ale bixenonki mozna zawsze kupic ale szkoda tylko że diod nie ma w reflektorach.
wygladaja te lampy jak robione ja tez swoje malowalem w srodku i wygladaly idntycznie, dopiero pozniej pomalowalem odblysik od dlugich i wstawilem inna lampe bo wciaz bylo za duzo chromu... ale mi sie podobajaB@rt pisze:Wyglada jak oryginal z tym ze ma ciemne wklady. W moim przypadku pojawia sie problem gdyz lampy nie sa przystosowane do instalacji xenonowej a do zwyklej Ciekaw jestem jak jest z ich jakoscia wykonania.