[Katowice] Kazdy czwartek 19:00 pod Go-sportem-3Stawy -1post
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
Te PAGOR a nie lepiej jakbyś się z kimś zabrał np. ja mogę Cię zabrać do siebie i pojechać normalnie.
Zostałbyś do tej niedzieli. Ja znam POLANICę i wiem że na 100% znajdziesz tańszy nocleg niż mi ja Pamiętam że 2 lata temu płaciłem 25zł za dobę w domku u kogoś. A i tak tylko spać tam będziesz bo resztę z nami spędzisz więc najlepiej wejdź na pokoje POLANICA i zarezerwuj sobie coś synek.
Pojedziesz i tyle.
Zostałbyś do tej niedzieli. Ja znam POLANICę i wiem że na 100% znajdziesz tańszy nocleg niż mi ja Pamiętam że 2 lata temu płaciłem 25zł za dobę w domku u kogoś. A i tak tylko spać tam będziesz bo resztę z nami spędzisz więc najlepiej wejdź na pokoje POLANICA i zarezerwuj sobie coś synek.
Pojedziesz i tyle.
no tak ale chu...o troche zostawić kobitkę samą na majówkę a jak ją wezmę to i małego muszę wziąść więc to i tak mi wyjdzie parę groszy taniej niż normalnie a serio szkoda mi kasy bo mam masę wydatków. Więc chyba zostanę poprostu przy tym jednym dniu
ja alkoholu i tak nie piję ( oduczyłem od czasu kiedy mi się synek urodził) więc i tak z Wami nie popije a Wy się schlejecie a ja Was nosić będę musiał hahhahah :-P zobaczymy jak to będzie jeszcze 

PAGÓR
![Obrazek]()
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
No to Panowie kapa jak nikt to ja też nie będę jechał a do Wyrazowa nie podjadę bo mam szkołę ostatnie dwa dni i muszę być bo mam dwa zaliczenia.
Panowie jak się zbieramy do POLANICY.
Mam rozumieć że nocleg mamy od Piątku nie od Czwartku ja proponuje jechać rano o 8-9 bo tam zajebiste tereny są żeby pochodzić po górach itp.
Panowie jak się zbieramy do POLANICY.
Mam rozumieć że nocleg mamy od Piątku nie od Czwartku ja proponuje jechać rano o 8-9 bo tam zajebiste tereny są żeby pochodzić po górach itp.
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7