Błąd lewy kierunkowskaz
Błąd lewy kierunkowskaz
Witam wszystkich serdecznie .Otóż wyskoczył mi błąd kierunkowskazu w tylnej lewej lampie. Błąd zapala się na desce gdy wrzucam lewy kierunek . Nie świeci tylko część lampy w klapie bagażnika natomiast zewnętrzna część miga szybciej . Rozumiem że czeka mnie wymiana lampy ? Bo to ledy i brak żarówek ?
Panowie, mam problem z komunikatem ciągle świecącym się na desce "Turn Left Signal" przednie i tylne żarówki w kierunkowskazach sprawdzone i wymienione na nowe. Myślałem, że to może coś w lewym przednim lusterku bo gdy nawet odpiąłem kostkę od światła w lusterku to cały czas się świeci ten sam komunikat. Kupiłem w związku z tym nowe kierunki do lusterek i założyłem i nic! Dalej ten sam komunikat a wszystko jest sprawne i chodzi.
Ratujcie bo ja już kompletnie nie wiem gdzie rękę przyłożyć.
Ratujcie bo ja już kompletnie nie wiem gdzie rękę przyłożyć.

Aha, czyli twierdzisz że komputer prawdę mi powie?
Mam niby kabelek którym podpinałem C5-tkę tylko nie wiem czy sama linia K to tutaj nie będzie za mało.
Może mi ktoś poleci jakiś fajny niedrogi interfejs?
[ Dodano: 2020-06-03, 13:02 ]
Panowie temat rozwiązany. Przypadkiem rozwiązałem temat. Okazało się, że to jest połączone z Hakiem. Jak hak był w opcji opuszczonej ale ani nie zapięty do holowania ani nie schowany i zatrzaśnięty pod zderzakiem to nie świeciła się kontrolka tego kieruku a jak tylko go schowałem bądź otworzyłem to zaraz zaczynała świecić. Rozpiąłem kostkę przy haku z dwoma kabelkami i temat załątwiony.
Swoją drogą wiem, że dzinks w bagażniku z linką powienien być połączony przewodami ale mój ma to obcięte i nic nie pokazyje mi na liczniku czy jest rozłożony czy nie. Ale ktoś przecinając kable nie rozpiął haka na dole i były widocznie jakieś sprzeczne informacje do sterowanika. Chociaż dziwne, że akurat pokazywało to na kierunek spalony.
Mniejsza z tym. Ważne, że temat rozwiązany nic mi już nie świeci
Mam niby kabelek którym podpinałem C5-tkę tylko nie wiem czy sama linia K to tutaj nie będzie za mało.
Może mi ktoś poleci jakiś fajny niedrogi interfejs?
[ Dodano: 2020-06-03, 13:02 ]
Panowie temat rozwiązany. Przypadkiem rozwiązałem temat. Okazało się, że to jest połączone z Hakiem. Jak hak był w opcji opuszczonej ale ani nie zapięty do holowania ani nie schowany i zatrzaśnięty pod zderzakiem to nie świeciła się kontrolka tego kieruku a jak tylko go schowałem bądź otworzyłem to zaraz zaczynała świecić. Rozpiąłem kostkę przy haku z dwoma kabelkami i temat załątwiony.
Swoją drogą wiem, że dzinks w bagażniku z linką powienien być połączony przewodami ale mój ma to obcięte i nic nie pokazyje mi na liczniku czy jest rozłożony czy nie. Ale ktoś przecinając kable nie rozpiął haka na dole i były widocznie jakieś sprzeczne informacje do sterowanika. Chociaż dziwne, że akurat pokazywało to na kierunek spalony.
Mniejsza z tym. Ważne, że temat rozwiązany nic mi już nie świeci