Przeprogramowanie poduszki pasażera
-
- Forum Audi A6 / A7
Przeprogramowanie poduszki pasażera
Cześć,
jestem świeżym posiadaczem Audi A6 C7 2013 r. wersja USA. W aucie zmienione były fotele na fotele z europejskiego s-line. Czy jest możliwość przeprogramowania poduszki pasażera, żeby była cały czas włączona? W USA była mata-czujnik obciążenia, w tych fotelach tego nie mam, przez co poduszka pasażera jest cały czas OFF.
Z góry dzięki,
Pozdrawiam
jestem świeżym posiadaczem Audi A6 C7 2013 r. wersja USA. W aucie zmienione były fotele na fotele z europejskiego s-line. Czy jest możliwość przeprogramowania poduszki pasażera, żeby była cały czas włączona? W USA była mata-czujnik obciążenia, w tych fotelach tego nie mam, przez co poduszka pasażera jest cały czas OFF.
Z góry dzięki,
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
@carlos777
sorry za offtop, ale interesujące jest jeszcze to co zaproponowałeś, czyli zapakowanie softu od europy i zdjęcie "c.p" (czujnik pasażera tak?) Sora ale jestem zielony, jeżeli chodzi o wszelkie kodowania, zmienianie softu itp. itd. ? Czy w takim europejskim sofcie można wyłączyć czujnik obecności i włączyć poduchę na stałe?
sorry za offtop, ale interesujące jest jeszcze to co zaproponowałeś, czyli zapakowanie softu od europy i zdjęcie "c.p" (czujnik pasażera tak?) Sora ale jestem zielony, jeżeli chodzi o wszelkie kodowania, zmienianie softu itp. itd. ? Czy w takim europejskim sofcie można wyłączyć czujnik obecności i włączyć poduchę na stałe?
-
- Forum Audi A6 / A7
Z wklejką nie będzie problemu, a z modułem to uzależnione od tego czy ciężko jest się do niego dobrać w C7. Gdzie go znajdę i czy dam radę to zrobić pod blokiem
?
Co do maty to nie mam tych foteli - w grę wchodzi ewentualny zakup maty i przełożenie - i pytanie czy wystarczyłoby pojechanie do tapicera, wsadzenie maty, podłączenie do wiązki i usunięcie błędu?

Co do maty to nie mam tych foteli - w grę wchodzi ewentualny zakup maty i przełożenie - i pytanie czy wystarczyłoby pojechanie do tapicera, wsadzenie maty, podłączenie do wiązki i usunięcie błędu?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Karol
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 DFBA 204KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Si. Wystarczydresnostress pisze: ... w grę wchodzi ewentualny zakup maty i przełożenie - i pytanie czy wystarczyłoby pojechanie do tapicera, wsadzenie maty, podłączenie do wiązki i usunięcie błędu?
Tapicer musi być kumaty żeby przy rozbieraniu siedziska nie uszkodził folii na którą siadasz pupą.
O emulator możesz spytać tu
https://sterowniki.co/?280,emulator-srs ... j-pods-usa
Co prawda nie mają twojego modelu w ofercie , ale może pracują nad tym.
Jakiś czas temu zrobili mi emu do Suzuki wersja USA. Fotel był niedostępny.
-
- Forum Audi A6 / A7