Demontaż grilla
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Demontaż grilla
Witam. Jest jakas opcja wymiany grilla bez ściągania zderzaka?chce wstawic grill od s6 ale wolałbym pominąc demontaz zderzaka. Moze ktos z większym trudem ale jednak wymienił.w passacie b6 rozwiazanie zrobili super.
- jankes1878
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Tak, jest opcja. Kupić Passata B6.
Co Cię tak przeraża w zwaleniu zderzaka? Dla wprawnego to chwila roboty. Pamiętaj tylko, że jak masz spryski reflektorów, to po minimalnym wysunięciu musisz rozpiąć przewód płynu przy lewym błotniku. Jak pociągniesz, to złamiesz kolanko i nowe ze 4 dychy.

Co Cię tak przeraża w zwaleniu zderzaka? Dla wprawnego to chwila roboty. Pamiętaj tylko, że jak masz spryski reflektorów, to po minimalnym wysunięciu musisz rozpiąć przewód płynu przy lewym błotniku. Jak pociągniesz, to złamiesz kolanko i nowe ze 4 dychy.
Było A6 C5 Avant 1,8T AEB LPG. Przez 7 lat trochę w nim pogrzebałem.
jak masz długa reke i mniemasz intercolerow to może ci nie uda przez przeciwmgielne ale jakoś nie widzi mi sie to tam jest chyba około 20 srob cześć trzyma grila a cześć chromowana ramke
Audi A6 C6 3.0 TDI BMK QUATTRO więc ustaw na forum, spójrz jak nowosci-i-komunikaty/poprawki-nowe-foru ... 00518.html