[A6 C5 Avant] Składane lusterka w pakiecie komfortu ?
[A6 C5 Avant] Składane lusterka w pakiecie komfortu ?
Jak w temacie, dzisiaj po długim okresie użytkowania mojej A6 zobaczyłem że mam składane lusterka, nasunął mi się pomysł o składaniu ich z pilota, robił może ktoś coś takiego, da sie to aktywować w pakiecie komfortu ? Mam niby moduł odprowadzania do domu zamontowany już, ale wolał bym lusterka aby jakoś inaczej sie dało, np przy dłuższym przytrzymaniu lub coś takiego. Jakieś pomysły ...
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Hej mam takie coś założone u siebie - tzn jak naciśniesz dwa razy zamknij na pilocie to lusterka się składają, a jak naciśniesz raz otwórz to się rozkładają.arczi1987 pisze:Jak w temacie, dzisiaj po długim okresie użytkowania mojej A6 zobaczyłem że mam składane lusterka, nasunął mi się pomysł o składaniu ich z pilota, robił może ktoś coś takiego, da sie to aktywować w pakiecie komfortu ? Mam niby moduł odprowadzania do domu zamontowany już, ale wolał bym lusterka aby jakoś inaczej sie dało, np przy dłuższym przytrzymaniu lub coś takiego. Jakieś pomysły ...
Jeden z użytkowników sugerował, że po dwukrotnym naciśnięciu zamknij z pilota włącza mu się funkcja 'panic' w alarmie, ale u mnie go nie ma więc działa OK

Aktualnie testuję nowszą (dużo mniejszą) wersję modułu, tak więc jak już będę pewny że działa poprawnie to dam znać