Witam wszystkich
To mój pierwszy post 🙂
Jestem nowym posiadaczem a6 c7 2014r moje pytanie jest takie czy jest możliwość oglądania teledysków z Youtube z telefonu komórkowego na ekranie? Posiadam w podłokietniku wejście AMI jest wejście na kartę SIM co trzeba zrobić?
Byłbym bardzo wdzięczny za szczegółow wskazówki 🙂
Pozdrawiam serdecznie
Oglądanie teledysków z Youtube
- acinr_PL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Dokładnie qujot to opisał. To chyba najtańsza opcja.
Ale i tak dla mnie osobiście to mija się z celem bo jaki sens robić mirror cara jak jednocześnie to samo musi być włączone odpalone na ekranie telefonu czy yt czy google maps mało tego trzeba obsługiwać to z telefonu a to dodatkowo może stwarzać niebezpieczeństwo w czasie jazdy?
Szybciej włączyć to w telefonie i telefon umieścić na kratce nawiewu - takie moje osobiste zdanie.
Ale i tak dla mnie osobiście to mija się z celem bo jaki sens robić mirror cara jak jednocześnie to samo musi być włączone odpalone na ekranie telefonu czy yt czy google maps mało tego trzeba obsługiwać to z telefonu a to dodatkowo może stwarzać niebezpieczeństwo w czasie jazdy?
Szybciej włączyć to w telefonie i telefon umieścić na kratce nawiewu - takie moje osobiste zdanie.
Kupię kabel ami rca podłącze do niego konwerter hdmi do av do niego zaś bezprzewodowy adapter wifi hdmi mirrorscren jego i konwerter zasilanie pod zapalniczke łącze się z wifi telefonem komórkowym i to wszystko? Jak myślicie będzie działać? 😁
Czy może kupić interfejs MirrorLink WiFipodłączyć ami i gotowe? Przynajmniej w teorii czy się mylę?
Czy może kupić interfejs MirrorLink WiFipodłączyć ami i gotowe? Przynajmniej w teorii czy się mylę?