jestem nowy, także pozwolę się najpierw grzecznie przywitać i wszystkich pozdrowić

Mam a6 c7 z 2016, jak w opisie. Kupione z audi select 2 miesiące temu, krajowe, oryginał, przebieg teraz ok 80 tys km tylko.
Moje uwagi:
1. popukiwanie (takie cichsze, czasem głośniejsze) TYŁ - wszystko sprawdzone, nie ma luzów, wymienione profilaktycznie górne mocowania amortyzatorów i łączniki stabilizatora, nie pomogło. Słychać przy małej prędkości na ostrych nierównościach, jak są łagodne garby jest raczej ok.
2. popukiwanie PRZÓD lewa strona - nieregularne, raczej na zimnym, wymienione profilaktycznie łączniki stabilizatora bez rezultatu
ad 1 i 2 - mam wrażenie (ale bardzo trudno to potwierdzić w czasie jazdy), że jak hamulec jest nieco mocniej wciśnięty to nie słychać zwłaszcza przodu, tył też potrafi po dziurze cicho przejść. Tarcze przód stan na 5, klocki lekko luźne ale to ten czterotłoczkowy zacisk i tam nie ma żadnych blaszek mocujących. Tył tarcze już spory rant, klocki 40-50% zostało. Może to trop?
3. leciutka tarka przy manewrowaniu parkingowym na mocno skręconych kołach, w aso mówią normalne przy quattro, można by zmienić olej przekładniowy ale czy to w ogóle pomaga? Przebieg i rocznik widzicie jaki jest, młode auto.
Pytam bardziej doświadczonych czy to tak ma już być? I trzeba z tym żyć?
Poza tym pali w gdańskich korkach 11-12 l, no cóż takie życie

Pozdrawiam serdecznie.