Mam problem jak w temacie, jak jadę gdzieś dalej znaczy dłużej nawigacja super wyświetla mapę, nawiguje i jest ok.
Niestety po dłuższym czasie czyli tak na oko ponad godzinę się wyłącza i pokazuje komunikat sprawdź płytę z mapami,
Po paru minutach wskoczy ekran wyboru adresu i co jakiś czas można wejść w mapę która się ładnie wyświetla
Niestety trwa to minutę może trzy i proces się non stop powtarza
Możliwość wejścia w mapę się włącza i wyłącza i tak na zmianę.
Na drugi dzień jest znowu ok przez godzinę lub dwie.
Ciężka sprawa bo aby problem wrócił trzeba jeździć te powiedzmy dwie godziny a nie często tyle spędzam w aucie.
Czy spotkał się ktoś z podobnym problemem?
Navi działa tylko godzinę lub dwie
Witam
Panowie mam u mnie jest problem z Mapami taki, że skopiowałem mapy europy na kartę SD, zainstalowałem i wszystko wygląda na tip top poza tym, że po wpisaniu adresu wyskakuje mi informacja "DANE NAWIGACYJNE NA SD SĄ NIEWAŻNE" i tyle z nawigowania. O co może chodzić? Jakiś aktywator potrzebny czy jak? Moje MMI to BNAV - BASIC
Może jakieś podpowiedzi?
Panowie mam u mnie jest problem z Mapami taki, że skopiowałem mapy europy na kartę SD, zainstalowałem i wszystko wygląda na tip top poza tym, że po wpisaniu adresu wyskakuje mi informacja "DANE NAWIGACYJNE NA SD SĄ NIEWAŻNE" i tyle z nawigowania. O co może chodzić? Jakiś aktywator potrzebny czy jak? Moje MMI to BNAV - BASIC
Może jakieś podpowiedzi?