[A6 C5] 2,8 V6 krzaki po wymianie FISa
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5] 2,8 V6 krzaki po wymianie FISa
Witam nie znalazłem na forum takiego tematu więc zakładam. Wymieniłem sobie dzisiaj wyświetlacz, niestety nie otwieram szampana, no i teraz pytanie czy winny jest chińczyk czy lutowniczy czyli ja
?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2019, 19:38 przez Pleban213, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
Nie smażyłem tego jakoś mocno, może z ilością cyny przesadziłem, chociaż na oko nic się nie stykało... Fluxa miałem takiego,nic górnych lotów https://termopasty.pl/produkty/pasta-do-lutowania/
-
- Forum Audi A6 / A7
Niestety auto musiałem zostawić pod garażem i z licznikiem pod pachą udać się do domu. Wieczór wcześniej rozkminiłem jak podłączyć zegary na stole ale stwierdziłem że bez nadstanowej niebieskiej wtyczki nie będę kombinował bo jeszcze uwalę cały licznik... No a na "jednorazową akcję" nie chciało mi się szukać wtyczki do rezania. Z otwartym licznikiem nie chciałem spacerować i postawiłem wszystko na jedną kartę :D Jak się okazało niestety poległem :D Dobrze zrobiłem zdjęcia poglądowe i po podłączeniu z zegarami wszystko było ok poza gwoździem programu, zakrzaczonym fisem :D
Btw miałem bardzo poważny problem z ruszeniem tych śmiesznych dwóch śrubek po licznikiem. U mnie były na krzyżaka. Końcówki mam całkiem niezłe i duży wybór. Ostatecznie kręciłem śrubokrętem z przypiętym pokrętłem grzechotką, trzeszczało i nie drgnęło, psiknąłem nawet WDkiem. Ostatecznie obrobiłem obie śruby na okrągło i musiałem je rozwiercić...
Btw miałem bardzo poważny problem z ruszeniem tych śmiesznych dwóch śrubek po licznikiem. U mnie były na krzyżaka. Końcówki mam całkiem niezłe i duży wybór. Ostatecznie kręciłem śrubokrętem z przypiętym pokrętłem grzechotką, trzeszczało i nie drgnęło, psiknąłem nawet WDkiem. Ostatecznie obrobiłem obie śruby na okrągło i musiałem je rozwiercić...
-
- Forum Audi A6 / A7
Udało się. Przejrzałem wszystkie piny, przejechałem lutownicą wszystkie po kolei i bangla :D A co najśmieszniejsze równocześnie z tym postem napisałem wiadomość do Aliexpress że mam problem z produktem. Dzisiaj rano orzekli zwrot pieniędzy bez konieczności zwrotu towaru.
Przy okazji widać udaną zmianę języka z teutońskiego
Przy okazji widać udaną zmianę języka z teutońskiego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.