[A6 C6]-silniczek skretu do bixenonu
Ja zmagam sie z tym uszkodzeniem juz od dobrych 2 lat. Z tym ze u mnie na szczescie póki co nie padają silniczki a wizaki je zasilające. Nie wiem czemu ale co jakis czas którys z przewodow sie po prostu łamie. Poki co za kazdym razem udje sie go odnaleźć i polutowac. Ale za pare miesięcy problem powraca z regolu w drugiej lampie i tak na przemian. juz 3 albo 4 razy wyciagalem lampy zeby to naprawić.
Takze zanim zaczniecie szukac nowego silniczka to polecam dobrze przeswietlic wiazke w lampie, u mnie jest to nagminny problem. Przewazne jak jest zimno to pstryk kabelk sobie pęknie.
Takze zanim zaczniecie szukac nowego silniczka to polecam dobrze przeswietlic wiazke w lampie, u mnie jest to nagminny problem. Przewazne jak jest zimno to pstryk kabelk sobie pęknie.
Silniczek już udało mi się kupić od md studio. Zobaczymy jak pójdzie wymiana za tydzień.
bont jeśli masz takie sytuacje i masz już wprawę w demontażu lamp to może wymień od razu wszystkie przewodu na nowe w środku, jeśli to oczywiście możliwe.
Wydaje mi się ciepło jakie panuje w takiej lampie degraduje kable szybciej niż w innych miejscach samochodu i może stąd te pęknięcia.
bont jeśli masz takie sytuacje i masz już wprawę w demontażu lamp to może wymień od razu wszystkie przewodu na nowe w środku, jeśli to oczywiście możliwe.
Wydaje mi się ciepło jakie panuje w takiej lampie degraduje kable szybciej niż w innych miejscach samochodu i może stąd te pęknięcia.
czas odswierzc temat, blad znowu powrocil, Open or Short to Plus. Blad ob dziwo znika po dluzszym postoju i pozniej znowu po paru km wraca. Wczoraj zrobilem test ale soczewka stoi takze przed zima trzaba by znowu lampe wytargac. Ciekawe w ktorm miejscu tym razem
Mani4k, przeszlo mi to tez przez mysl zebz lampe rozkleic i wymienic wszystkie przewody ale poki co lecze te lampy przez otwor wzmiany zarkowki a tam nie da sie za duzo podzialac. Moze kiedys zdecyduje sie na regeneracje odblysnikow to w tedy na pewno wleca nowe przewody.

Mani4k, przeszlo mi to tez przez mysl zebz lampe rozkleic i wymienic wszystkie przewody ale poki co lecze te lampy przez otwor wzmiany zarkowki a tam nie da sie za duzo podzialac. Moze kiedys zdecyduje sie na regeneracje odblysnikow to w tedy na pewno wleca nowe przewody.