Już 20 kwietnia br. startuje konkurs motoryzacyjny zatytułowany "Stop pijanym kierowcom" organizowany przez Polski Klub Audi80 , Polski Klub Audi A6, oraz radio Disco Polo FM . www.discopolo.fm
Nagrodami w konkursie są niezwykle przydatne każdemu kierowcy, często uruchamające wyobraźnię alkomaty, czasopisma PC World z pełna, najnowszą wersją MapaMap II, oraz muzyczne płyty CD umilające długie podróże autem!
W dniach 20-25 kwietnia każdego wieczoru wśród pierwszych nadesłanych i poprawnych odpowiedzi losujemy w/w nagrody. Pytania pojawiają się na antenie radia Disco Polo FM około godziny 21:30, zaś odpowiedzi udzielamy na forum Audi 80 . Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem .
Regulamin i więcej info
www.audi80.pl/regulamin_konkursu_Audi80 ... olo_FM.pdf
ps:
konkurs ma na celu promowanie naszego klubu i rozrywkę dla klubowiczów.
nagrody ufundowało radio discopolo.fm, dlatego też jest współorganizatorem.
Konkurs Klubowy
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Konkurs Klubowy
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 13:57 przez Doc, łącznie zmieniany 3 razy.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Tego nie wiem, raczej nie, ale nie są to breloczki po 7 zł. Mam je w domu, jeden wzialem sobie, 5 jest w konkursie.carlos pisze:Doc, a alkomaty są z atestem![]()
Dmuchalem, miałem 0.2, bylem po 5, 6 kieliszkach 25 gram i minęło dobre 5 godzin. Działa, a czy idealnie, trzeba by bylo to sprawdzic jakos.
Nie, nie trzeba byc userem audi a6 ani audi 80. Celowo zrobie temat bez koniecznosci rejestracji.carlos pisze:nie trzeba być zarejestrowanym klubowiczem audi80 ? tak wynika z regulaminu
Chodzi o to, abysmy my mogli sie pobawic, a poniewaz radia disco polo słucha duża wiara pełnoletnich ludzi, usłyszą o naszym istnieniu.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
Ja nie wierzę, myślałem że to radio nazywa się Disco Polo dla zgrywy, ale nie, leci tu taka 100% rąbanka disco polo, jakaś masakra.
Każdy może słuchać czego tam sobie chce, ponadto doceniam że forum się rozwija, pojawiają się nowe pomysły i do tego popularyzowana jest tematyka trzeźwej jazdy (bardzo, powtarzam, bardzo zacny pomysł), ale czy na 100% jesteście przekonani, że właściciele Audi muszą być kojarzeni z muzyką Disco Polo?
Z drugiej strony, chyba jednak b.dużo wypadków zdarza się podczas powrotów na "dwóch gazach" z imprez z tego typu muzyką, więc może i nie jest to taki głupi pomysł?
Pozdrowienia z mojej ukochanej wsi - Warszawy!!!!
Każdy może słuchać czego tam sobie chce, ponadto doceniam że forum się rozwija, pojawiają się nowe pomysły i do tego popularyzowana jest tematyka trzeźwej jazdy (bardzo, powtarzam, bardzo zacny pomysł), ale czy na 100% jesteście przekonani, że właściciele Audi muszą być kojarzeni z muzyką Disco Polo?
Z drugiej strony, chyba jednak b.dużo wypadków zdarza się podczas powrotów na "dwóch gazach" z imprez z tego typu muzyką, więc może i nie jest to taki głupi pomysł?
Pozdrowienia z mojej ukochanej wsi - Warszawy!!!!
Rad1979, A6 '02 1.9 TDI
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Silnik: 2.4 170KM
W sumie wiecie co? Idea konkursu promującego jazdę bez "wspomagaczy" liczy sie najbardziej, a czy będzie współorganizowane przez Radio Disco Polo, Radio Maryja czy Radio dla Leśnych Dziadków, to chyba wszystko jedno, byle trafiło do właściwego odbiorcy. Zgadza się? Dzięki za fajny konkurs.
Out'uje się z tej dyskusji.
Tak czy inaczej: disco polo sucks!
Out'uje się z tej dyskusji.
Tak czy inaczej: disco polo sucks!
Rad1979, A6 '02 1.9 TDI
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Słuchajcie www.discopolo.fm od godziny 21ej.
Dj Doc zacznie konkurs
Wygrywajcie, pokażcie na co stać klubowiczów A6
zgarnijcie wszystko
Dj Doc zacznie konkurs
Wygrywajcie, pokażcie na co stać klubowiczów A6