Autko niedawno kupiłem.
Wydech już taki miał (mi się podoba).
Co do wypasu: climatronic, elektryczne przednie szyby, lusterka, grzane przednie fotele, centralny zamek, alarm, radio z cd Pioneer (najtańsze!, w starym aucie miałem drogie to mi ukradli).
W planach: alufelgi, głośniki (teraz fabryczne, jeden z tyłu nie gra), parę zabezpieczeń przed kradzieżą (pilnie).
kolorek jak mój :-D
zabezpieczenie
najpewniejsze ukryty pstryczek od zapłonu -sam zrobisz :mrgreen:
autko ładnie się prezentuje no tylko jakieś alumki by się przydały :-P
Autko naprawdę niczego sobie ÂŁadny kolorek blachy tylko że bez alu jakoś tak ""łyso za to w środku wcale nie ubogo (jak z opisu wnioskuję).
Wydech wygląda dość ciekawie. Powiedz to same końcówki czy cały tłumik? Jesli to tłumik to jak z głośnością w środku (czy głośniej w porównaniu do serii) i na zewnątrz autka(chodzi mi o dźwięk rzędowej 5 na przelotowym tłumiku). Drobna dygresja tylko ja jak w poprzednim aucie ( mondeo 1,8 TD) jak zmieniłem tłumik z serii na przelot to fakt faktem dźwięk był dość że tak powiem oryginalny: "bulgo-klekot" (ani pół kunia pewno nie dało) ale wydało mi się że na 4 czy 5 biegu jakoś lepiej się turbinek wkręcał.
Piękne, klasyczne a zarazem szlachetnie linie :mrgreen:
Bardzo ładna A-szósteczka, ta kierownica S6 i "kubełki" ... też bym to chciał
Jak zapodasz aluski od razu będzie inne autko.
Ale nie rozumiem jak można jeździć takim autem z brakującą zaślepką od pokrywy silnika