Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Układ elektryczny lusterek audi a6 c6 2007

Elektryka
ODPOWIEDZ
marloztv
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Układ elektryczny lusterek audi a6 c6 2007

Post autor: marloztv » 13 wrz 2019, 18:37

Witam mam pytanie chce się podpiąć pod oświetlenie w lusterkach w audi a6 c6 z 2007r nie chce rozbierać całego boku drzwi aby szukać po wiązkach który to kabel a chciał bym wyprowadzić plusowy kabel od tych trzech diod czy jest gdzieś bezpiecznik od tego aby mógł się do tego podłączyć albo może ktoś wie gdzie ten kabel wychodzi .

Tak z grubsza chodzi mi o to aby wyprowadzić plus z tych diod ponieważ chce zrobić dodatkowe oświetlenie po otwarciu samochodu aby świeciło tak jak przy "Coming Home/Leaving Home" zanim znajdzie się odpowiedz żebym podłączył sie do halogenów bo tez świecą przy otwieraniu samochodu w nocy to już mówię ze to odpada ponieważ w nocy często mam włączone halogeny a to co chce podłączyć nie może świecić cały czas , chce tylko aby dawało prąd przy otwarciu samochodu i może przy zamknięciu dawać po czym gaśnie i sie nie zaświeci w trakcie jazdy własnie tak jak te diody pod lusterkiem.

Proszę o pomoc jeśli ktoś za układ elektryczny tych lusterek. lub może jak ktoś wie gdzie jest taki plus tak aby nie rozbierać całego boczku w drzwiach.

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja