Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Emulator zmieniarki i korek wlewu paliwa.

Wszystko co dotyczy ogólnie układów elektrycznych, nie przywiązane stricte do konkretnego modelu włącznie z innymi pojazdami.
ODPOWIEDZ
zboj93
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Emulator zmieniarki i korek wlewu paliwa.

Post autor: zboj93 » 22 sie 2019, 18:47

Witam

Od kilku dni jestem posiadaczem samochodu Audi A6 C5 2,4 2000r. Chcę dołączyć do oryginalnego radia Emulator zmieniarki XCarLink. Na stronie producenta jest informacja, że "
W przypadku radioodtwarzaczy ze złączem 8 pinowym może być potrzebna dodatkowa przejściówka SO16
" . Czy do mojego modelu również muszę dokupić wyżej wymienioną przejściówkę?

Sprzedający powiedział mi jeszcze, że korek do wlewu paliwa jest nie oryginalny. W czasie tankowania przy dokręcaniu zauważyłem, że korek nie dokręca się do końca ( na końcu dokręcania obraca się z lekkim oporem). Jeśli jest to coś nie pożądanego, to powiedzcie proszę jaki korek byłby odpowiedni, bo rozbieżność producentów i cen jest dosyć spora?

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Pieterb
Administrator
Administrator
Imię: Piotr
Rocznik: 2006
Moje auto: A4 B7
Nadwozie: Avant
Silnik: 1.8T 163KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: Pieterb » 22 sie 2019, 21:01

zboj93, założyłęś temat w dziale poszukiwany/poszukiwana ale nie wiem po co, skoro ja nie widzę żebyś czegoś poszukiwał w sensie np mechanika do tej operacji lub jakiegoś warsztatu.

Temat więc przeniosłem tutaj.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Zanim coś tu napiszesz!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
hamulce części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostacja