Aktualizacja licznika - plik sgo
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: hmm?
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Brak
- Kontakt:
Aktualizacja licznika - plik sgo
Czy ktoś posiada pliki sgo do aktualizacji licznika w przedliftowym A6 C7?
Licznik z kolorowym ekranem.
Nie moge nigdzie znaleźć takich plików.
Licznik z kolorowym ekranem.
Nie moge nigdzie znaleźć takich plików.
Witam, poszukuję numeru sterowników do licznika 4G8920933B SW: 0618 HW:H80
Posiadam wszystkie pliki sgo ale nie wiem jak dojść który jest od zegarów - pewnie ma inne oznaczenie. Muszę z aktualizować licznik bo zrobił mi się zamek v-max na 242km/h i podobno zamiana softu bądź aktualizacja załatwi temat. Auto zostawiałem w ASO z prośbą o aktualizację ale nie chcieli zrobić.
Posiadam wszystkie pliki sgo ale nie wiem jak dojść który jest od zegarów - pewnie ma inne oznaczenie. Muszę z aktualizować licznik bo zrobił mi się zamek v-max na 242km/h i podobno zamiana softu bądź aktualizacja załatwi temat. Auto zostawiałem w ASO z prośbą o aktualizację ale nie chcieli zrobić.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: hmm?
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Brak
- Kontakt:
Ogranicznik prędkości jest w sterowniku silnika, licznik tylko wyświetla prędkość.Duli_xxxx pisze:Witam, poszukuję numeru sterowników do licznika 4G8920933B SW: 0618 HW:H80
Problem rozwiązany. Zegary wymienione na drugie. Starych nie udało się uratować (brak flashu)
Dzisiaj auto znowu bez problemu osiągnęło 260km/h. Tak więc dla innych. Jeśli wasza Audiczka leci równe 242km/h i nie ma żadnych błędów problem jest w sofcie licznika. Ponadto świadczy to w 90% o tym że auto miało korygowany przebieg.
Dzisiaj auto znowu bez problemu osiągnęło 260km/h. Tak więc dla innych. Jeśli wasza Audiczka leci równe 242km/h i nie ma żadnych błędów problem jest w sofcie licznika. Ponadto świadczy to w 90% o tym że auto miało korygowany przebieg.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
wiem że tak jest i zależy to tylko i wyłącznie od pracowników ASO. w jednym serwisie przefleszują Ci wszystko co możliwe, na prośbę właściciela, w innym nic nigdy w życiu. debile, mają dostęp do takiej bazy danych jak nikt z nas, a nie umieją tego wykorzystać. a my musimy szukać plików po sieci, bo możliwości flashowania są, a nie ma co wgraćDuli_xxxx pisze: Auto zostawiałem w ASO z prośbą o aktualizację ale nie chcieli zrobić.
R1200GS ADV LC