Cześć!
Z racji tego, że dopiero od kilku dni mam Audi i przyznam szczerze, wgl nie znam tego samochodu a w internecie też cicho na ten temat..
Powracając do meritum.
Regulacja ustawień lusterka działa perfekcyjnie. Problemem jest tylko brak możliwości składania lusterka. Mam możliwość zrobienia tego, ponieważ na gałce od regulacji lusterek mam możliwość przesuniecia w dół na złożenie lusterek.
Klikam w dół gałkę - nic się nie dzieje. Czy macie wgl jakieś pomysły czy to któryś bezpiecznik mógł paść, wgl co sprawdzać? Bo nawet nie wiem od czego zacząć. Tak jak mówię, to moje pierwsze Audi więc jestem totalnie zielony na technologie w nich zastosowane..
Pozdrawiam i z góry dziękuję!
Problem ze składaniem elektrycznych lusterek
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kacper
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Hej,yarowsc pisze:najpierw trza sprawdzić i ustalić, czy w Twoim wozie są faktycznie lusterka składane, czy może ktoś zamontował tapicerki z innego auta w takim przełącznikiem
zgodnie z tym co mówiłeś, sprawdziłem to i posiadam:
- 6XK EXTERIOR MIRRORS: AUTOMATICALLY DIMMING,ELECTRICALLY FOLDABLE/ADJUSTABLE/HEATED
- PAF EXTER. MIRRORS WITH AUTOMAT. ANTI-GLARE ACTION, ELECTRICALLY FOLDING, INTERIOR MIRROR WITH AUTOMAT. ANTI-GLARE ACTION
Co w takiej sytuacji bierzemy na cel sprawdzenia?
Dodam, że kabel do diagnostyki też już zamówiłem

Pozdrawiam