Skąd ta zasada? To przepisy, czy wewnętrzne ustalenia Audi?mat1324 pisze:Ogólnie w ciągu leasingu teoretycznie nie można zrobić więcej niż 90 tysięcy km
Audi A6 40TDI 204KM
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: TOMASZ
- Rocznik: 2017
- Moje auto: A6 C8
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: DDVB 3.0 286 KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Swoją A6 po zakończeniu leasingu na pewno będę zostawiał w salonie. Jeżdżę dużo, więc będę miał problem w zmieszczeniu się w limicie 90tys/km przez 3 lata. Można limit przekroczyć, ale wtedy płacimy za każdy przejechany kilometr z tego co pamiętam 50groszy netto. Vw, Seat, Skoda od niedawna wprowadziły wyższe limity kilometrów, 40tys rocznie. Audi nadal pozostaje przy 30tys.
-
- Forum Audi A6 / A7
Nie będę ukrywał, że nowa A6 sprawiła mi dotychczas duży zawód. Liczę jednak na to, że najgorsze jest już za mną i wszystkie słabe punkty auta zostały już poprawione. Pomijając kwestię jakości wykonania jest jeszcze serwis, który jak pamiętacie nie uznał naprawy gwarancyjnej kamerki przedniej. Mam duże obawy dotyczące serisu Audi, bo może okazać się w przypadku następnych problemów, że znowu będę musiał płacić z własnej kieszeni. Zniechęcony jak na razie markami premium, kupiłem nowe auto dostawcze marki Renault, model Master. Jak na razie z autem nie mam żadnych problemów, a spalanie jest zaskakująco niskie.
- Quash
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna
Renówka znana jest z bardzo oszczędnych silników i niestety wielkiej losowości w działaniu elektroniki. Tym niemniej ostatnimi czasy znów mają tendencję zwyżkową więc jest szansa że to był bardzo udany zakup :D .TomekC8 pisze:Nie będę ukrywał, że nowa A6 sprawiła mi dotychczas duży zawód. Liczę jednak na to, że najgorsze jest już za mną i wszystkie słabe punkty auta zostały już poprawione. Pomijając kwestię jakości wykonania jest jeszcze serwis, który jak pamiętacie nie uznał naprawy gwarancyjnej kamerki przedniej. Mam duże obawy dotyczące serisu Audi, bo może okazać się w przypadku następnych problemów, że znowu będę musiał płacić z własnej kieszeni. Zniechęcony jak na razie markami premium, kupiłem nowe auto dostawcze marki Renault, model Master. Jak na razie z autem nie mam żadnych problemów, a spalanie jest zaskakująco niskie.
460KM/550NM Compsport Stage 2
-
- Forum Audi A6 / A7
Jeśli chodzi o wybieranie głosowe, to najczęściej używam tej funkcji do wybierania kontaktów i wykonywania połączeń. Czasami proszę też o zmianę temperatury, albo zmianę stacji radiowej. Tutaj działa to ok. Natomiast w przypadku nawigacji i wybierania adresów, wygląda to tragicznie. Nie idzie się z tą kobietą w ogóle dogadać. Zdecydowanie szybciej trwa wpisanie adresu na panelu, niż rozmowa. Bardzo przydatna jest czterostrefowa klimatyzacja. Nie chodzi mi o możliwość rozdziału temperatury, tylko o jej wydajność. Nawiewy w słupkach środkowych i panelu z tyłu powodują, że wnętrze jest schładzane i nagrzewane bardzo szybko. Podgrzewana przednia szyba odbija nawet do 60% promieni słonecznych. Gdy do tego dodamy jeszcze przyciemniane tylne szyby, to mamy idealne rozwiązanie na upalne dni. Wnętrze nie nagrzewa się tak mocno, jak w innych autach. Słowa uznania dla Audi za wydajność klimatyzacji i jej cichość.
[ Dodano: 2019-05-29, 07:13 ]
[ Dodano: 2019-05-29, 07:13 ]
Odebrałeś już auto?robi.carlos pisze:TomekC8 pisze:Kiedy odbierasz A6?
Odbieram 15 maja. Juz jest w Polsce w Poznaniu chyba, a do Lublina przyjedzie jakoś w przyszłym tygodniu. Tylko jeszcze rejestracja no i robię powłokę ceramiczną więc dojdzie dodatkowo 2-3dni.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wiktor
- Rocznik: 2008
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 2.0 TDI
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
Ło fajny, super kolor. Nie rozumiem ostatniej mody na biały 
Bez chromów to jakaś wersja szadoł?

Bez chromów to jakaś wersja szadoł?
Temat na forum Audi A6 C5 AFN. Paliwa w zbiorniku.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7