Ma ktoś porównanie w odczytywaniu błędów z tych dwóch opcji ?
Chciałbym wiedzieć czy OBDELEVEN na pewno pokazuje wszystkie błędy, które faktycznie są ponieważ miałem przypadek, że przez VCDS pokazywał mi więcej ale sprawdzałem tym nie ori kablem więc nie wiem czy to też nie przez to ... nie wiem po prostu na czym mogę się opierać jeśli chodzi o diagnozę.
Dzięki za odpowiedzi
VCDS vs OBDELEVEN
- damos
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damos
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
daje. Pytałeś:Rastarpce pisze:Dzięki ale nie daje to odpowiedzi na moje pytanie.
i dostałeś odpowiedź.Rastarpce pisze:na czym mogę się opierać jeśli chodzi o diagnozę?
VCDS wykorzystuje komunikacje i protokoły typowe dla grupy VAG, OBDELEVEN jest bardziej uniwersalny i "nie wnika" tak w detale komunikacji, jak VCDS.
Ok. To juz mi więcej mówi. Czyli lepiej skanować nawet tym chinolem vcds ?damos pisze:daje. Pytałeś:Rastarpce pisze:Dzięki ale nie daje to odpowiedzi na moje pytanie.i dostałeś odpowiedź.Rastarpce pisze:na czym mogę się opierać jeśli chodzi o diagnozę?
VCDS wykorzystuje komunikacje i protokoły typowe dla grupy VAG, OBDELEVEN jest bardziej uniwersalny i "nie wnika" tak w detale komunikacji, jak VCDS.