[A6 C5] Moja Bialutka. Foty po lifcie str3, Srodek str.5
Wg mnie pasują idealnie, na 100% lepiej aniżeli te śmieszne devil eyes które udają sam nie wiem co... Bo ani to ledy na dzień ani ani:-) Choć każdemu podoba się coś innego, oto foto które zrobiłem jakiś czas temu z 2h:-) Cóż o światłach, ledy to to nie są ale za to ładnie wyglądają w nocy i nadają fajny charakter Niuni:-)
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 21:54 przez Qris, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Pyszczek dostal charakteru, teraz Audina zamiast wygladac to.. spoglada anielskimi oczami
).
PS: Qris zmien sobie zarowki migaczy na opalizujace w kolorze srebrnym. Sa do dostania na allegro, wygladaja zajefajnie
<Mozesz rowniez Kupic opalizujace na niebiesko OSRAMY.. w sumie beda pasowac do koloru nadwozia

PS: Qris zmien sobie zarowki migaczy na opalizujace w kolorze srebrnym. Sa do dostania na allegro, wygladaja zajefajnie

<Mozesz rowniez Kupic opalizujace na niebiesko OSRAMY.. w sumie beda pasowac do koloru nadwozia

- Peter86
- Forum Audi A6 / A7
Wszyscy u mnie w mieście latają teraz na hidach
i mnie kur... bierze bo prawie nikt tego nie ustawia
glupia moda... ale te angelsy to mnie zaciekawiły :mrgreen: ile takie światła kosztują bo na waszych suniach wygląda to nietuzinkowo, wcześniej widziałem że są takie specjalne wkładki do tego ale sam musze wymienić całe reflektory wiec jak trzeba kupić całe to byłbym wdzięczny za link
a no i spryskiwaczy montować nie trzeba :mrgreen:
pozdro

pozdro
- fanatyk_aut
- Forum Audi A6 / A7
Nie nie niechodzi mi o ledu z kratkach w zderzakach chodzi mi o normalne ledy takie jakie maja nasi koledzy z najnowszych modelimisiak78 pisze:Wlasnie kupilem lampy wiec musze sie jeszcze nimi nacieszycwiesz co za duzo to nie zdrowo
Mowisz o ledach w kratke zderzaka? Jesli tak to wydaje mi sie ze takowe pasowaly by bardzie do ori zderzaka ord RS.... takiego z szerokimi dyfuzorami, sam nie wiem.
http://moto.allegro.pl/item605234791_ne ... yline.html
Mnie sie ogólnie podobają ale wiesz kazdy woli cos innego

POZDROWIENIA ZE ÂŚWIęTEGO MIASTA
POZDROWIENIA ZE ŚWIETEGO MIASTA
!!

- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Czy ja wiem czy wysiedziane? Moze takie zdjecie. Wedlug mnie jest w naprawde spoko stanie jak na 1998 tok produkcji. Mialem skorki z 2001 i byly podobne, znajomy ma alfe 156 GTA z 2003 i jego skoracze nie wygladaja wcale lepiejpiterrr A6 pisze:misiak78, <brawo2> furka piękna. a foteliki wysiedziane troche. jaki przebieg na km??