Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

alarm

Elektryka
ODPOWIEDZ
oksy23
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

alarm

Post autor: oksy23 » 31 mar 2019, 00:01

Witam
dzisiaj w centrum handlowym zaparkowalem auto I wrociłem do niego po kilku godzinach auto było (prawdopodobnie otwarte, gdyż go nie zamknąłem) wsadziłęm kluczyk do stacyjki i brak reakcji wszystkie drzwi były otwrte włącznie z bagażnikiem. następnie na kluczyku po każdym naciśnięciu na kluczyku centralnego paliła się na czerwona diode pulsacyjnie. Spróbowałem auto otworzyc i zmaknąc z kluczyka włożonego w drzwi, reakcja była taka że auto się zamknęło i uzbroiło i każdorazowa próba kończyła się wyciem syreny alarmowej i pulsacyjnym miganiem swiateł awaryjnych. Żona pojechała po drugi kluczyk w któym po wymianie baterii wszystko wyglądało tak jakbym mógł otworzyć i zmaknąć ale samochód nie reagował. Zamknałem samochód z kluczyka i wróciłem do domu….
Wydaje mi się że w jakiś sposób alarm nie chce sie zdezaktywować więc moje pytanie moze ktos miał podobną sytuację i powie gdzie rozłączyć fabryczny alarm względnie co może być przyczyną
Za pomoc z gory dziękuje dle mnie sytuacja awaryjna…..

[ Dodano: 2019-03-31, 00:01 ]
i nic serio ????? Panowie jakiekolwiek propozycje wiem ze w bagazniku jest syrena alamru fabrycznego a jego moge od wewnątrz otworzyć kluczykiem ????
Moze jakiś bezpiecznik ale mam dostęp tylko od strony kierowcy
Ostatnio zmieniony 31 mar 2019, 10:09 przez oksy23, łącznie zmieniany 1 raz.

carlos777
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Karol
Rocznik: 2015
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 DFBA 204KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Post autor: carlos777 » 01 kwie 2019, 04:00

A może ktoś chodził za tobą z walizką i otworzył sobie auto ale już nie był w stanie go odpalić i uszkodził immobilizer.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja