Uruchamianie auta
Uruchamianie auta
Panowie po małych przebojach z autem (upalila się masa silnik-karoseria) udało się prawie już wszystko naprawić. Mam problem z uruchamianie silnika, a dokładniej trzeba trzymać kluczyk przekrecony. Jak przekrece i puszczę to rozrusznik zrobi pół obr i przestaje. Na zdjęciu błąd jaki mam. Dodam że masa teraz jest u góry silnika i czy to może mieć wpływ na to. A6 c6 3.0 tdi CDYC.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
ja miałem taki problem ze rozrusznikiem gasił mi liczniki przy odpalaniu i bardzo wolno kręcił i ładowanie było na 13.64 mierzone pod maską. po wymianie rozrusznika na nowy pali od strzała kręci szybko i ładowanie jest 14,36 pod maską. wczesniej wymieniłem aku. i miałem już się brać za alternator. narazie wszystko gra . dodam ze silnik miał niedawno regenerowany wałek balansera napędzający pompę oleju
Witam, problem z uruchamianie auta rozwiązany, usuwałem dpf, więc sterownik i tak szedł na stół to przy okazji zobaczyłem tą ścieżkę. Była spalona więc zmostkowalismy kabelkiem i auto znów odpala samo, nie trzeba trzymać kluczyka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.