1.8t AWT problem z zapłonem
repek92 tak właśnie nie wiedziałem jak to nazwać -stopka korbowodu-jego dolna część. Po zdjęciach wiem że ciężko coś ocenić ale nie widziałem nigdy nówki czy takiej w dobrym stanie i pytam może ktoś oceni pobieżnie. Nie panewki były na swoim miejscu żadna nie była zmielona i widać w jakim są stanie na fotach na poprzedniej stronie, wg mojej zdobytej wiedzy podczas rozbierania są do wywalenia bo powinny być w jednym kolorze i to srebrnym/białym a nie miedzianym.
bartas614 luźne gadanie decyzja jeszcze nie podjęta. Ale takie koszta mnie uczynią w sklepie za części. Jeżeli miałbym jeszcze coś robić z korbami i wałem to zamykam temat remontu i tylko szukać całego drugiego.
bartas614 luźne gadanie decyzja jeszcze nie podjęta. Ale takie koszta mnie uczynią w sklepie za części. Jeżeli miałbym jeszcze coś robić z korbami i wałem to zamykam temat remontu i tylko szukać całego drugiego.
Witam, nadal auto nie ogarnięte bo nie mogę znaleźć silnika AWT. Pytanko do forumowiczów czy sprzęgło z AWT podejdzie mi pod silnik BEX jeżeli taki bym kupił? I czy reszta gratów zestroi?
[ Dodano: 2019-03-12, 21:28 ]
jaką kompresję powinien mieć silnik 1.8t awt-chodzi mi o to jaki przedział jest akceptowalny?
[ Dodano: 2019-03-12, 21:28 ]
jaką kompresję powinien mieć silnik 1.8t awt-chodzi mi o to jaki przedział jest akceptowalny?