AIRBAG
-
- Forum Audi A6 / A7
AIRBAG
Witam, siemka. Mam problem od wczoraj z kontrolką Airbag, a mianowicie, odpalałem wczoraj autko i musiałem długo kręcić, żeby załapała i wykręciłem prawie do zera aku bo zresetowało mi licznik kilometrów, ale odpaliłem i jak zawsze kontrolka od AirBag gasła to wczoraj została i świeci cały czas, co może być przyczyną? Jak sie tego pozbyć?
Ostatnio zmieniony 23 sty 2019, 17:49 przez jakubek120597, łącznie zmieniany 1 raz.
Kuba
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
https://allegro.pl/oferta/tester-diagno ... 7141795254
Coś takiego by było? Bo tak w sumie, jeździć płacić za każdym razem to już lepiej kupić i mieć w domu i samemu sie z tym bawic
Coś takiego by było? Bo tak w sumie, jeździć płacić za każdym razem to już lepiej kupić i mieć w domu i samemu sie z tym bawic
Kuba
- Punisher
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Jest bardzo dużo wątków o interfejsach, poszukaj, wybierz
pewnie do 50zł kupisz z klonem VCDS

Ostatnio zmieniony 23 sty 2019, 11:51 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- teiwaz
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Darek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Wpisz sobie na alledrogo "kabel vag" i posortuj po popularności. Te najtańsze niebieskie kable w okolicach 20zł są bez softu z tego co zauważyłem to droższe w okolicach 40zł są z płytką z softem. Najbardziej popularny jest ten od viakena jest jeszcze trochę droższy ale ma obsługe zunifikowanego OBD2/EOBD2. Generalnie którykolwiek wybierzesz to do domowego użytku spokojnie wystarczy.
-
- Forum Audi A6 / A7
Dobra mam kabel, pożyczony
Pobrałem do niego sternowniki z internetu i co teraz?
@edit:
Zainstalowałem sobie ScanTool.net 1.13, ale wyskakuje mi błąd "Oczekiwanie na ECU" i wyskakuje "problem z komunikacją".. dodam jeszcze, że ELM chyba działa bo jak jest podpięty pod laptopa i wyskakuje ten błąd to w ELM'ie coś 'psztyka"

Pobrałem do niego sternowniki z internetu i co teraz?
@edit:
Zainstalowałem sobie ScanTool.net 1.13, ale wyskakuje mi błąd "Oczekiwanie na ECU" i wyskakuje "problem z komunikacją".. dodam jeszcze, że ELM chyba działa bo jak jest podpięty pod laptopa i wyskakuje ten błąd to w ELM'ie coś 'psztyka"
Kuba