Szukam takze rozpiski bezpiecznikow dokladnie model c6 bo nigdzie na forach nie ma ,sa tylko do a6 c5 c7
Bezpiecznik nr 15 , ciagnie prad na postoju
Bezpiecznik nr 15 , ciagnie prad na postoju
Witam jak ktos wie za co odpowiada bezpiecznik nr 15 a6c6 prosze o pomoc ,ten bezpiecznik kradnie prad na postoju po poprzejsciu w stan uspienia
Szukam takze rozpiski bezpiecznikow dokladnie model c6 bo nigdzie na forach nie ma ,sa tylko do a6 c5 c7
bezpieczik nr. 15
witam chciałbym odnowić temat możesz dokładnie opisać które to kabelki i jak je zlokalizowałeś bo po sprawdzeniu wszystkich bezpieczników okazuje sie ze u mnie ten sam bezpiecznik pobiera prad i za bardzo nie wiem jak do tego podejsc, jak dalej sprawedzc co konkretnie pobiera prad w stanie spoczynku
-
Bubus
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Mateusz
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Podłącz sobie miernik i wyciągaj po kolei bezpieczniki i sprawdzaj. Mi na postoju brała 1,6A, po bezpiecznikach doszedłem że to moduł elektronicznego hamulca ręcznego w bagażniku po prawej stronie pod skrzynką ,,narzędziową'' Wszystko tam było wilgotne, woda dostawała się przez uszczelnienie blachy.