Witam
Potrzebuje informacji od mat grzewczych. Wg etki wychodzą kostki z bocznych oparcie siedziska , ze środka siedziska kolejna . W google grafice jak patrzyłem wychodzi od maty siedziska jedna zielona kostka . Więc jak to jest ?
Raz są maty które wpinają się od razu do kostki w podłodze a są niektóre maty które łączy się w wiązkę pod fotelem a później ona idzie do kostki w podłodze ?
Maty grzewcze A6 C5
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 TFSI 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Kolego chodzi ci o przednie fotele?
Jeśli tak to w jednym fotelu masz 4 maty grzewcze. Jedna pod pupą 2 masz pod udami na gąbce przyklejone i jedna na całe plecy w oparciu . one są podłączone wszystkie w jedną zieloną i zawsze w zieloną kostkę. przerabiałem ten temat mając dodatkowe fotele przednie. wyciągałem z nich maty grzewcze i wsadzałem je w tylną kanapę. Teraz mam 4 siedziska grzane:D
Jeśli tak to w jednym fotelu masz 4 maty grzewcze. Jedna pod pupą 2 masz pod udami na gąbce przyklejone i jedna na całe plecy w oparciu . one są podłączone wszystkie w jedną zieloną i zawsze w zieloną kostkę. przerabiałem ten temat mając dodatkowe fotele przednie. wyciągałem z nich maty grzewcze i wsadzałem je w tylną kanapę. Teraz mam 4 siedziska grzane:D