Audi A6 C5 Problem z montażem Fis
Audi A6 C5 Problem z montażem Fis
Witam szanowne grono fanów majsterkowania, przekonałem większość tematów o tym ale żaden z nich nie dał mi wystarczających odpowiedzi. A mam problem a mianowicie próbuję podłączyć fis do audi które go nie posiada (97r, ) problem zaczyna się bo mam licznik z immo 3 (licznik z CAN ) i nie mam pojęcia gdzie się wpiać , bo w nich sygnał spalanie idzie po ścieżce CAN a ja jej nie mam. Moje pytanie po 1. Czy da się to jakoś ominąć przepinajac piny w kostkach ? 2. Czy wgranie wsadu będzie tak proste jak przy (immo 2 )? . 3 Czy to jest w ogóle do zrobienia ?
Tak, schemat pionów które muszę przepiąć , i te które muszę doprowadzić , manetke i piny do niej mam ogarniete (wyślę Ci na pw)
[ Dodano: 2019-01-17, 18:26 ]
Witam, zrobiłem według schematu który mi wysłałeś , przepinowałem piny ale coś jest nie tak , wskazówki mi skaczą , nie mogę sie również połączyć z modułem komfortu . Pomożesz to ogarnąć ?
[ Dodano: 2019-01-17, 18:26 ]
Witam, zrobiłem według schematu który mi wysłałeś , przepinowałem piny ale coś jest nie tak , wskazówki mi skaczą , nie mogę sie również połączyć z modułem komfortu . Pomożesz to ogarnąć ?